Mirunette Language Competition - Editia 2017 - si-a desemnat castigatorii

Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 18:23
1896 citiri
Mirunette Language Competition - Editia 2017 - si-a desemnat castigatorii

Marii castigatori ai celor doua tabere in Anglia oferite de Mirunette in cadrul Mirunette Language Competition - Editia 2017 - au fost desemnati joi, 1 Iunie 2017, in cadrul Festivitatii de Premiere organizate la Clubul Taranului, in incinta Muzeului National al Taranului Roman.

Evenimentul a fost plin de emotii si toti finalistii au urcat pe scena pentru a-si primi diplomele si premiile in aplauzele parintilor, profesorilor si ale echipei Mirunette.

Concursul reprezinta o oportunitate pentru toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica cunostintele de limba engleza si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international oferit de o tabara in Anglia!

Mirunette Language Competition pune pentru al V-lea an la rand elevi din toata tara in fata unor probe variate ce le testeaza atat aptitudinile de comunicare in limba engleza, cat si spontaneitatea si imaginatia, motivandu-i sa castige.

Cei mai multi participanti au sustinut cu aceasta ocazie primul lor interviu. Desemnarea castigatorilor a fost dificila avand in vedere competitia extrem de stransa, acest lucru sporind meritul finalistilor si mai ales al castigatorilor.

Mirunette Language Competition inseamna o experienta de viata de care cu siguranta elevii participanti isi vor aminti cu multa bucurie. Suntem fericiti ca avem ocazia in fiecare an sa cunoastem elevi motivati, cu un nivel excelent al limbii engleze dar si profesori dedicati, sustinatori ai educatiei de elita!

Castigatorii premiilor I vor beneficia gratuit de o tabara internationala de limba engleza vara aceasta, cu destinatia Marea Britanie.

Astfel, Kara Medeea Sandru (categoria 10-13 ani) de la Scoala Tudor Vladimirescu din Targu Mures va merge in tabara de grup la University of Sussex, Brighton si Andreea Dicu (categoria 14-17 ani) de la Colegiul National "Ion Luca Caragiale" din Bucuresti va merge in tabara de grup la University College of London.

Locul II la categoria 10-13 ani a fost ocupat de Maria Cimpoca de la Liceul teoretic "Grigore Moisil" din Timisoara, iar la categoria 14-17 ani de Claudiu Ladan de la Colegiul National Petru Rares din Piatra-Neamt.

Pentru locul III am avut cate 2 castigatori la fiecare categorie de varsta. La categoria 10-13 ani: Gabriela Porumb de la Scoala Gimnaziala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani si Denisa Alui-Gheorghe de la Liceul "Vasile Conta" din Targu Neamt.

La categoria 14-17 ani: Iarina Chiciu de la Scoala gimnaziala "Alexandru Ioan Cuza" din Bacau si Darius Botusanu de la Colegiul National "Nicu Gane" din Falticeni.

La categoria profesorilor, Mirunette a oferit premiul I doamnei profesoare Mihaela Simonca, ce preda limba engleza la Colegiul National I.L. Caragiale din Bucuresti. Doamna profesoara va beneficia de asemenea de o experienta internationala, insotind un grup de elevi intr-o tabara in Marea Britanie in vara anului 2017!

Toti finalistii au fost premiati de catre partenerii concursului, carora le multumim pentru sustinerea extraordinara si pentru entuziasmul de care au dat dovada ca de fiecare data.

Printre premii se numara: examene gratuite de limba engleza (Cambridge) de la British Council, carti oferite de Editura Humanitas, tratamente dentare de la DentEstet4Teens, sejururi Hotel Club Austria (Busteni), trolere, rucsacuri si genti de umar de la eBagaje.ro, weekend-uri la Hotel Royal din Poiana Brasov, vouchere pentru atelier si vizita oferite de Oraselulcunoasterii.ro, si bilete de avion de la Tarom.

Festivitatea de Premiere s-a desfasurat la Clubul Taranului din incinta Muzeul National al Taranului Roman, iar Donuts Studio a sustinut concursul Mirunette intampinandu-i pe participanti cu gogosi delicioase.

La editia din acest an, 2325 de elevi au intrat in competitia pentru cele doua tabere de doua saptamani in Marea Britanie. Dintre acestia, 1076 au ajuns in etapa a II-a, urmand apoi ca doar 42 de finalisti sa fie admisi in etapa finala a Mirunette Language Competition.

Cei 42 de finalisti au venit din aproape 30 de orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Prunisor, Sighisoara, Targu Neamt, Focsani, Lunca Cetatuii, Stefanesti, Buzau, Pitesti, Dumbraveni, Targu Mures, Pucioasa, Dumbrava, Fantana Mare, Piatra Neamt, Vulturesti, Targoviste, Braila, Ploiesti, Rm Valcea, Bacau, Tulcea, Tecuci, Hateg, Roman, Lugoj, Lumina, Campulung.

Felicitari celor de pe podium si tuturor finalistilor pentru ambitia, perseverenta si curajul de care au dat dovada. Ca in fiecare an, comisia de evaluare a avut misiunea dificila de a alege castigatorii dintre multi elevi foarte bine pregatiti la limba engleza. Toti au demonstrat ca au cunostinte solide, creativitate si o atitudine dezinvolta!

Sunteti curiosi sa ii cunoasteti pe finalistii Mirunette Language Competition 2017? Va invitam sa accesati albumul foto aici.

Kara Medeea Sandru si Andreea Dicu, castigatoarele premiului I al acestei editii, vor merge in aceasta vara in tabere internationale de 2 saptamani oferite de Mirunette International Education, organizatorii acestui concurs.

Taberele se desfasoara in campusurile unor colegii sau universitati renumite din Marea Britanie si includ cursuri de limba engleza, program interactiv de activitati distractive si excursii la obiective turistice faimoase.

Participantii la astfel de tabere socializeaza si se imprietenesc cu alti copii de varsta lor din tari ca Germania, Italia, Franta, Spania, Rusia, Japonia, Mexic sau Brazilia! Mai multe informatii despre taberele internationale, dar si feedback-ul participantilor la astfel de programe se gasesc pe site-ul www.mirunette.ro.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii.

Concursul National de limba engleza Mirunette Language Competition - editia 2017 a fost realizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: Sfatul Parintilor, Intuitext, Romantic FM, Iasi Fun, Parinti.com, Ziarul de Iasi, Adservio, Ziare.com, Business24, Wink.

#Mirunette Language Competition 2017 , #Cursuri engleza