Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

E.ON Gaz Distributie va construi bransamente de gaze cu 83,3 milioane lei, la centrele operationale

E.ON Gaz Distributie va construi bransamente de gaze cu 83,3 milioane lei, la centrele operationale

E.ON Gaz Distributie va investi 83,3 milioane lei in constructia unor bransamente de gaze pe raza de activitate a companiei, adica la 26 centre operationale, potrivit unui anunt de atribuire al companiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Acestea urmeaza sa fie construite in: Alba Iulia, Aiud, Blaj, Mures, Reghin, Ludus, Miercurea Ciuc, Cluj, Turda, Dej, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Somcuta Mare, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Valea Jiului, Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Onesti, Suceava, Botosani.


Bransamentul este o conducta de legatura intre conducta de distribuire a gazului si instalatia aferenta a unei constructii.


E.ON Gaz Distributie asigura serviciul de distributie pentru consumatorii de gaze naturale din peste 1.000 de localitati din mediul urban si rural, acestia fiind deserviti printr-o retea de distributie de 18.800 kilometri si care acopera o suprafata de circa 122.600 km patrati din partea de nord a tarii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2670 ori