Distributia si furnizarea gazelor in aria E.ON se desfasoara normal, izolat sunt unele probleme

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 09:27
1496 citiri
Distributia si furnizarea gazelor in aria E.ON se desfasoara normal, izolat sunt unele probleme

Distributia si furnizarea gazelor naturale in aria de activitate a Grupului E.ON se desfasoara in conditii normale, izolat fiind semnalate probleme in functionarea unor regulatoare de presiune a gazelor naturale din cauza temperaturilor foarte scazute inregistrate in ultimele zile, informeaza NewsIn.

"Nu au fost inregistrate probleme cu privire la paramentrii de presiune a gazelor naturale in reteaua de distributie administrata E.ON, iar la acest moment furnizarea gazelor naturale se realizeaza in conditii normale, monitorizandu-se totodata incadrarea consumatorilor mari in cotele alocate conform Planului de Actiune pentru Situatii de Urgenta in vigoare. (...) Echipele de interventie ale companiei sunt pregatite sa intervina pentru a solutiona punctual problemele aparute", se precizeaza in comunicatul trimis luni seara de companie.

Consumatorii pot solicita interventia echipelor E.ON Gaz Distributie atunci cand constata disfunctionalitati in alimentarea cu gaze naturale la numerele de telefon 0265.200.928 si 0800.800.928.

In sezonul rece, din cauza temperaturilor scazute, consumul de gaze naturale creste foarte mult.

Aceasta cerere de gaze naturale este mai mare decat volumele disponibile din productia interna curenta de gaze naturale sau din import.

Potrivit E.ON, este necesar sa se procure in avans atat din surse interne, cat si din surse de import cantitatea de gaze naturale necesara pentru acoperirea varfurilor de consum si, de asemenea, inmagazinarea in depozitele subterane.

In acest sens, E.ON Gaz Romania a inmagazinat anul trecut aproximativ 625 milioane de metri cubi de gaze naturale, aceasta cantitate fiind utilizata pentru a acoperi varfurile de consum in perioada de iarna. Aditional, pentru a preveni aparitia unor dezechilibre generate de consumul crescut de gaze naturale pe fondul temperaturilor foarte scazute din ultima perioada, E.ON Gaz Romania a suplimentat volumele de gaze naturale achizitionate in mod curent din import.

 

 

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#consum, #distributie, #gaze , #stiri E on Gaz Distributie