George Copos a vandut Clubul Rapid. Are vreo legatura cu dosarul Transferurilor?

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 13:05
2939 citiri
George Copos a vandut Clubul Rapid. Are vreo legatura cu dosarul Transferurilor?

George Copos a vandut toate actiunile pe care le detinea la clubul Rapid catre omul de afaceri Ioan Nicolae, patronul Astra Ploiesti, cu cateva ore inainte de a fi condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor.

Copos a fost gasit vinovat pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma continuata.

Omul de afaceri detine clubul Rapid din 1993 si a vorbit in nenumarate randuri despre intentiile sale de a renunta la fotbal.

Din averea lui George Copos, instanta a decis sa confiste: 63.908 de lei reprezentand plata catre ANAF; 510.007 de dolari pentru transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galtasaray; 150.000 de dolari pentru transferul lui Cristian Dulca de la Rapid la echipa sud-coreeana Pohang Steelers);108.000 de lei plata cheltuielilor judiciare avansate de stat.

George Copos, in varsta de 59 de ani, are o avere estimata la 160-165 de milioane de euro. El ocupa locul 19 in topul miliardarilor Romaniei realizat de Forbes. Copos detine grupul de firme ANA, holding care ii aduce un rulaj anual de 100 de milioane de euro. Grupul ANA cuprinde sase hoteluri in Bucuresti si in tara, un lant de cofetarii dar si business-uri in domeniul industriei si imobiliare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Copos avere, #bani confiscati Copos, #Copos vanzare Rapid , #stiri Dosarul Transferurilor