Dosarul transferurilor: Ce averi au George Copos, Borcea sau Gica Popescu?

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 13:10
3623 citiri
Dosarul transferurilor: Ce averi au George Copos, Borcea sau Gica Popescu?
Sursa: Antena 3

Pe langa investitiile din fotbal, oameni de afaceri ca George Copos, Cristi Borcea sau Gica Popescu au investitii in cele mai diverse domenii de la imobiliare si pana la energie.

Pe langa pedepsele cu inchisoare dictate in Dosarul Transferurilor, Curtea de Apel Bucuresti a hotarat confiscarea unor sume de bani de la cei opt oameni de fotbal judecati in acest caz, in valoare totala de peste 9,2 milioane de dolari si aproape 800.000 de euro.

George Copos, in varsa de 59 de ani, are o avere estimata la 160-165 de milioane de euro. El ocupa locul 19 in topul miliardarilor Romaniei realizat de Forbes. Copos detine grupul de firme ANA, holding care ii aduce un rulaj anual de 100 de milioane de euro. Grupul ANA cuprinde sase hoteluri in Bucuresti si in tara, un lant de cofetarii dar si business-uri in domeniul industriei si imobiliare.

Fratii Becali se gasesc pe lista invinuitilor in dosarul trasferurilor. Ioan si Victor Becali ocupa locul 213 in topul celor mai bogati 500 de oameni din Romania, cu o avere cuprinsa intre 20 si 22 de milioane de euro. Cei doi frati au intermediat cel mai mare numar de tranzactii cu jucatori din fotbalul romanesc. Pe langa veniturile din sport, fratii Becali detin proprietati imobiliare in Pipera, majoritatea vile.

Cristian Borcea are o avere de 38-40 milioane de euro si ocupa locul 111 in topul miliardarilor realizat de Forbes. Omul de afaceri s-a retras din actionariatul clubului sportiv Dinamo in acest an. El detine un pachet de actiuni de 38,1% din compania Crimbo Gas 2000, companie cu o cifra de afaceri de 8,88 milioane de euro in 2011.

Gica Popescu ocupa locul 193 in topul miliardarilor Romaniei realizat de Forbes. Fostul international roman are o avere estimata la 22-23 de milioane de euro. Popescu detine 25% din actiunile la firma Doldora Capital, compania care gestioneaza supermarketul Doldora din cartierul Rahova, 90% din actiunile companiei Global Legal Asistance si este actionar majoritar la compania imobiliara G.LP. Project.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#averi inculpati dosarul transferurilor, #avere Copos, #avere Borcea, #avere Becali , #stiri Dosarul Transferurilor