Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Spedition UMB absoarbe toate firmele lui Umbrarescu

Spedition UMB absoarbe toate firmele lui Umbrarescu

Opt firme la care omul de afaceri Dorinel Umbrarescu este actionar vor fuziona prin absorbtie intr-o singura societate, respectiv Spedition UMB, societatea absorbanta, pentru reducerea costurilor administrative si operationale, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial, precizeaza Newsin.

Fuziunea se va realiza prin absorbtia de catre Spedition UMB a societatilor Tehnostrade, Com-Axa, Drumuri, Auto Rom, A&R, Sped UMB si Techno-Stone.

"Prin fuziune se urmareste punerea in valoare a punctelor tari de care beneficiaza cele opt societati comerciale, respectiv folosirea eficienta a capacitatii de productie, piata detinuta, puterea financiara, calitatea fortei de munca si a managementului", se arata in anunt.

Fuziunea se face cu transmiterea integrala a patrimoniului societatilor absorbante catre societatea absorbanta, in baza unui proces verbal intocmit de catre reprezentantii societatilor.

Toate drepturile si obligatiile celor opt societati absorbite sunt preluate de societatea absorbanta, Spedition UMB.

SC Spedition UMB va avea, dupa fuziunea prin absorbtie,un capital social de 247.700 lei, impartit in 24.770 parti sociale, in valoare de 10 lei fiecare.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3594 ori
Citeste mai multe desprespedition umb umbrarescu absorbtie