Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

"Regele asfaltului" a scapat de faliment

"Regele asfaltului" a scapat de faliment

Dorinel Umbrarescu, patronul firmei UMB Spedition, a fost scapat de faliment de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), care a incasat o parte din creditul contractat de la BCR si BRD Groupe Societe Generale.

Compania de Autostrazi a luat prima transa, in valoare de 100 milioane de euro, din creditul de 187,5 milioane de euro contractat de la BCR si BRD-Groupe Societe Generale. Din cei 100 milioane de euro, peste 50 milioane de euro intra in conturile patronului firmei UMB Spedition, Dorinel Umbrarescu, scrie Gardianul.

Banii vor fi folositi pentru refinantarea unui credit mai vechi contractat de companie de la BCR si pentru plata facturilor curente, respectiv activitatea de proiectare, reparare, administrare, intretinere si exploatare a drumurilor nationale.


Firma UMB Spedition detine aproape o treime din contractele de intretinere multianuala a drumurilor nationale in cele noua judete aflate in Moldova. UMB Spedition se mai ocupa si de intretinerea drumurilor din judetele Satu Mare, Mures si Harghita.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1781 ori
Citeste mai multe desprefaliment umbrarescu bani strazi cnadnr