Dorinel Umbrarescu, lider in topul proiectelor de infrastructura

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 10:31
2285 citiri
Dorinel Umbrarescu, lider in topul proiectelor de infrastructura

Dorinel Umbrarescu, considerat "regele asfaltului", a primit cel mai mare contract de infrastructura, din partea Ministerului Transporturilor, in valoare de 172,9 milioane de euro, suma ce il plaseaza in fruntea clasamentului proiectelor de infastructura.

Umbrarescu a devansat companii straine din domeniul constructiilor, precum FCC Construction, din Spania, Astaldi din Italia, Colas din Franta sau Max Boegl din Germania, precizeaza Ziarul Financiar.

Dorinel Umbrarescu detine afaceri de aproape 300 milioane euro
in constructii prin intermediul companiilor Spedition UMB si Tehnostrade si este unul dintre principalii castigatori de contracte de infrastructura. De asemenea, proiectul castigat de Umbrarescu anul acesta reprezinta aproximativ 20% din valoarea totala a primelor 11 contracte scoase la licitatie de Ministerul Transporturilor in 2009.

In topul proiectelor de infrastructura, Umbrarescu este urmat de firma PA & CO International, detinuta de Costel Casuneanu, SIRD Timisoara, controlata de Ovidiu Tender, Straco Grup si Genesis International, firme controlate de familia Horpos din Capitala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dorinel, #umbrarescu, #top, #proiecte, #infrastructura , #stiri Dorinel Umbrarescu