Top cele mai tari case ale starurilor americane

Sambata, 15 Ianuarie 2011, ora 23:57
7618 citiri
Top cele mai tari case ale starurilor americane

Te-ai intrebat vreodata cum arata casele marilor celebritati americane? Cele mai extravagante si scumpe locuinte din piata imobiliara americane sunt scoase la vanzare. Forbes.com a realizat un top al celor mai spectaculoase vile in care au locuit staruri ca Nicholas Cage, Mihael Jackson sau Mel Gibson. Criza si-a spus cuvantul chiar si pentru miliardarii care asteapta mai bine de jumatate de an pentru a-si vinde casa.
Vezi cat costa o casa de lux, cu amprenta unei celebritati.

Nicholas Cage

Resedinta actorului din Newport Beach, amplasata langa proprietatea lui John Wayne a fost vanduta in 2008, iar acum este din nou scoasa la vanzare la pretul de 31,75 mil dolari.

Fosta resedinta a actorului american, de circa 1.100 metri patrati dispune de un turn central, o pivnita pentru vinuri, o sala de spectacole cu 36 de locuri, sase dormitoare, noua bai si o piscina.

Michael Jackson

Casa, situata in Los Angeles a fost scoasa la vanzare cu pretul de 23,5 mil dolari.

Acest adevarat palat francez (5.234 mp, sapte dormitoare, 13 bai si 12 seminee) este locul unde a murit starul anul trecut.

Vila include o sala de spectacole, o pivnita de vinuri, o sala de forta, un spa, o casa de oaspeti, o piscina si o gradina imensa.

Cu toate acestea, pretul vilei a scazut cu 5,5 mil $ fata de anul trecut.

Ricky Martin

Locuinta, situata in Golden Beach in Florida, a fost estimata la pretul de 18,9 mil dolari.

Cu o arhitectura mediteraneana, 33 m de plaja privata, peste 8.000 mp de teren, cinci dormitoare si sapte bai, resedinta a fost bine protejata de ochii parparazzi-lor.

Harrison Ford

Penthouse-ul din New York este situat in cel mai scump cartier, Manhattan, si costa 16 mil dolari.

Apartamentul are peste 1000 mp, o terasa de 700 mp, cheie pentru un lift privat si o sala de fitness.

In 2002, actorul l-a cumparat cu 5,3 mil dolari insa a investit pentru a transforma casa intr-una de superlux.

Uma Thurman

Pentru doar 14,2 mil dolari, poti achizitiona superba casa a actritei, situata pe strada Manhattan, peste drum de apartamentul lui Harrison Ford.

Resedinta cuprinde sapte dormitoare, 5 bai, o gradina deosebita cu semineu, o bucatarie externa si un apartament separat pentru musafiri.

Mel Gibson

Aflata in Malibu, California, casa lui Mel Gibson are o suprafata de peste 1.600 mp  si cuprinde 6 dormitoare si 5 bai.

Vila costa 12,75 de milioane de dolari dupa ce, in 2010 avea un pret de 14,5 milioane de dolari.

Vila reprezinta o oaza perfecta de relaxare, intrucat cuprinde zone de parc, livezi, un teren de tenis cu nocturna, trei case de oaspeti, o sala exterioara de forta, o biblioteca si o gradina.

Donald Trump

Casa din Rancho Palos Verdes este resedinta pe care omul de afaceri o folosea in momentul in care venea in Los Angeles.

Resedinta, pentru care Trump cere 12 mil dolari, are 5 dormitoare si este construita in forma de U, in jurul unei curti cu piscina.

Casa ofera privelisti atat asupra oceanului cat si asupra terenului de gol, pentru care magnatul a platit 27 de mil euro la sfarsitul anilor 90’.

Dr Phil McGraw

Casa de la Hollywood  a vedetei TV are opt dormitoare si sapte bai, fiind scoasa la vanzare pentru 16,5 milioane de dolari.

Aceasta vila mediteraneana are doua intrari, o sala de spectacole, o sala de forta, o camera de biliard, doua dormitoare pentru musafiri si un loc de luat masa in exteriorul casei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2,...
#locuinta, #piata imobiliara, #resedinta, #staruri americane , #stiri Donald Trump