Kings Holiday, singurul targ de turism exclusivist, incepe vineri

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 16:49
2356 citiri
Kings Holiday, singurul targ de turism exclusivist, incepe vineri

Kings Holiday, singurul eveniment dedicat pietei de turism exclusivist, va asteapta la deschiderea oficiala ce va avea loc in incinta World Trade Center (zona Plaza), vineri, 16 aprilie, de la ora 10.30. Cu aceasta ocazie veti putea pune intrebari sau discuta one-on-one cu personalitati din lumea turistica, si nu numai, pentru a afla ce este nou, ce este in trend si incotro se indreapta originalitatea pachetelor de profil romanesti.

Sergiu Timofei, secretar general al Yacht Club Regal Roman (YCRR), partenerul oficial al evenimentului, va inaugura Kings Holiday. Prin amabilitatea YCRR, Kings Holiday are onoarea sa aiba alaturi la deschiderea oficiala reprezentantii Casei Regale care vor transmite mesajul lor de sustinere.

O imagine de ansamblu asupra turismului local va fi facuta de Cristian Petrescu, presedintele Asociatiei Profesionistilor de Turism din Romania (APTR), organizatie care s-a implicat direct in dezvoltarea Kings Holiday.

Mike Costache presedinte Miss Universe Romania si Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009, dar si ambasadoare a Kings Holiday, vor dezvalui importanta unui produs marca Donald Trump in peisajul turistic international, dar si impactul special asupra Romaniei.

Adminstratorii domeniilor Bran, mai pe scurt Castelul Bran, va vor prezenta in premiera produse si programe speciale, care pun Romania pe harta international a destinatiilor turistice. De la turnee international care au debutat la Bran, la cea mai scumpa cina in doi, Castelul Bran este o surpriza deosebita de stil si pro-activitate.

Da, si Romania are boutique hoteluri si inca dintre cele mai speciale, singurele din tara afliliate la reteaua CNN: Residence Hotels.

Totul despre industria hoteliera de lux, presonalizata, orientata catre client la cel mai inalt nivel, veti descoperi numai la deschiderea Kings Holiday.

Indiferent de ce segment de turism vorbim, Grecia este cea mai indragita destinatie a romanilor.

De aceea, Greek National Tourism Organization (GNTO) este prezenta, iar Nikos Diakolios, directorul biroului Bucuresti, va va arata o Grecie asa cum n-ati mai cunoscut-o pana acum.

Castel Film, reprezentat de Bogdan Moncea, vice presedinte business development, va aduce in premiera un produs turistic unic la noi in tara.

Cea mai sigura si mai rapida metoda de a calatori este cu avionul, iar Tal Aviation aduce la Kings Holiday o formula deosebita: Niki, linia aeriana a celebrului campion F1, Niki Lauda.

Elementul cel mai spectaculos este faptul ca puteti calatori cu avionul pilotat de insusi Niki Lauda!

Pentru a inchide simetric ceremonia oficiala de deschidere a celei de-a doua editii a Kings Holiday si a da startul programului expozitional, va avea loc lansarea Yacht Magazin, cea mai cunoscuta publicatie de navigatie, intr-o formula mai dinamica si mai eleganta, avand ca scop principal dezvoltatea comunitatii navigatorilor din Romania si demolarea unor mituri urbane despre acest minunat domeniu si sport (competitional si de agrement). Irina Tanase, editor al revistei, va da toate detaliile.

Program expozitie:

Vineri si  Sambata (16-17 aprilie )  : 10.00 – 18.00
Duminica ( 18 aprilie ) : 10.00 – 16.00
Vineri, 16 aprilie, in afara ceremoniei oficiale de deschidere, va avea loc sesiune foto cu Miss Universe Romania 2009, Bianca Elena Constantin.
Sambata, 17 aprilie, vor avea loc workshop-uri:

Dedicate navigatiei (sustinute de membrii si prietenii YCRR):
-    Cum sa facem noduri marinaresti?
-    Destinatii de navigatie si informatii de baza

Dedicate scuba diving-ului:
-    Lansarea scolii de scuba diving BDODS (www.mascufund.ro)
-    De ce sa ma scufund ?  Cele mai atractive locuri de scufundari.
-    Intrebari si raspunsuri pentru Cursul open Water Diver

Duminica, 18 aprilie, ora 12, va avea loc desemnarea castigatorului concursului “KINGS te premiaza”.

Acest concurs se desfasoara atat pe Facebook cat si in cadrul evenimentului. Castiga o noapte de lux si eleganta la Residence Hotels (Bucuresti)!

Iti doreai o mini-vacanta iesita din tipare? Kings Holiday, singurul eveniment dedicat turismului exclusivist si conceptelor originale, te premiaza si te trimite cu prietenul/prietena ta sa descoperi deliciul singurului boutique hotel afiliat la reteaua CNN.

Micul dejun este din partea casei! Mai multe detalii la alaturarea grupului Facebook „KINGS te premiaza!”.
Din juriul concursului fac parte Toader Paun (O Dimineata de Milioane) si George Zafiu (Europa Expres), doi dintre cei mai indragiti DJ Europa FM.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#holiday, #kings, #turism , #stiri Donald Trump