Donald Trump spune lucruri traznite

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 14:20
2607 citiri
Donald Trump spune lucruri traznite

In ultimele doua saptamani, miliardarul american Donald Trump a fost in centrul atentiei publice, in America, dupa ce a lansat o serie de declaratii nu foarte diplomate.

Atitudinea lui Trump ar putea fi doar o strategie de PR, facand declaratii iesite din comun pentru a atrage atentia asupra sa, la inceperea unui nou sezon al reality-show-ului "The Apprentice".

Pe de alta parte, ar fi putea fi vorba de o rampa de lansare a candidaturii pentru functia de presedinte al Statelor Unite.

Iata cele mai recente declaratii traznite facute de Donald Trump, potrivit Business Insider.

"Este foarte ciudat"

Totul a inceput pe 17 martie, in cadrul unei emisiuni de stiri matinale foarte urmarita in SUA.

Invitat la emisiune, Trump si-a inceput atacul la presedintele Obama.

"Cand o sa intervievati oameni, daca ma voi decide sa candidez, puteti sa ii luati pe toti care m-au cunoscut, incepand cu cei de la gradinita. Toti o sa-si aminteasca de mine. El a crescut si nu l-a cunoscut nimeni. Este foarte ciudat", spunea Trump.

"L-am tepuit pe Gaddafi"

Pe 21 martie, miliardarul american a declarat celor de la Fox News ca nu exista un alt republican care sa fi facut la fel de multe afaceri cu lideri si demnitari din alte tari ca el.

"I-am inchiriat un teren. Mi-a platit pentru o noapte mai mult decat ar fi facut terenul in doi ani. Apoi, nu l-am mai lasat sa stea pe acel teren. Nu vreau sa folosesc cuvantul 'teapa', dar l-am tepuit pe Gaddafi".

Certificatul de nastere



La nici o saptamana, Donald Trump l-a atacat din nou pe Barack Obama.

"De ce nu ne arata un certificat de nastere? Exista ceva in acel document pe care nu vrea sa-l vedem. Poate ca nu este nascut in aceasta tara".

Pentru a-si sustine atacul, Trump a venit cu propriul certificat de nastere, eliberat de un spital.

Cu aceasta ocazie, a aflat ca nici certificatul sau nu este unul oficial.

Despre interventiile armatei americane


In urma cu cateva zile, Trump a declarat ca trupele americane ar trebui sa ramana in Irak, pentru a putea pastra petrolul.

Mai mult, a afirmat ca atacul asupra Libiei a fost ordonat de Arabia Saudita si de Liga Araba, iar SUA nu a facut decat sa execute.

#donald trump, #miliardar american, #presedinte sua, #barack obama , #stiri Donald Trump