Totul pentru presedinte: Cat ai da pe un iPhone din aur cu chipul lui Donald Trump?

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
3761 citiri
Totul pentru presedinte: Cat ai da pe un iPhone din aur cu chipul lui Donald Trump?
Foto: Caviar Phone

Valva starnita de alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite incepe sa se raspandeasca incet-incet si in lumea gadgeturilor exclusiviste.

Caviar, o companie ruso-italiana, a ales sa celebreze intr-un mod inedit rezulatatul alegerilor din SUA, scotand pe piata un model iPhone 7 cu carcasa din aur care poarta pe spate chipul noului presedinte american, anunta Extravaganzi.

Caviar nu este la prima isprava de acest gen, un model iPhone 5S purtand imaginea lui Vladimir Putin fiind lansat in urma cu doi ani.

Smartphone-ul in valoare de 3.000 de dolari ii va fi dedicat presedintelui american in semn de omagiu pentru intentia anuntata de a detensiona relatiile dintre Washington si Moscova.

Telefonul va fi inclus in colectia Supremo, despre care artistii de la Caviar sustin ca va reprezenta marii oameni de stat ai momentului.

Smartphone-ul creat cu aceasta ocazie are o carcasa din aur, pe spatele ei gasindu-se chipul lui Donald Trump impreuna cu sloganul sau de campanie, "Make America Great Again", dar si efigia armatei Statelor Unite.

Iar ca Putin sa nu se simta ofensat, artistii de la Caviar l-au "upgradat" si pe liderul de la Kremlin pe un model iPhone 7 invelit insa in aur si otel negru de Damasc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone Donald Trump, #iPhone 7 carcasa aur, #gadget de lux, #iPhone Donald Trump, #iPhone Vladimir Putin , #Cariera