Regizorul Michael Moore face portretul-robot al votantului lui Trump: Barbat alb, peste 35 ani, expirat (Video)

Miercuri, 19 Octombrie 2016, ora 17:08
5167 citiri
Regizorul Michael Moore face portretul-robot al votantului lui Trump: Barbat alb, peste 35 ani, expirat (Video)
Foto: Facebook/Donald Trump for President 2016

Regizorul Michael Moore, celebru pentru documentarele in care demonteaza explicatiile oficialilor de la Washington referitoare la evenimente precum atentatele din 9 septembrie 2001, sistemul de sanatate american sau razboiul din Irak, lanseaza o noua lovitura impotriva clasei politice americane.

Tinta sa este candidatul republican Donald Trump, caruia Moore i-a dedicat si pelicula "Michael Moore in Trumpland", cel mai nou film al regizorului american, anunta The Independent.

In documentarele sale, Moore se dovedeste un critic acid al globalizarii, corporatiilor, comertului cu arme de asalt pentru public, dar si al fostului presedinte republican George W. Bush.

Patru dintre documentarele regizorului american: "Bowling for Columbine", "Fahrenheit 9/11", "Sicko" si "Capitalism: A love story" figureaza in randul primelor 10 scurt-metraje cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

Noua productie, "Michael Moore in Trumpland", se doreste a fi o avancronica pentru felul in care Trump sau Hillary Clinton vor urma sa schimbe modul de viata al americanilor simpli.

In stilul caracteristic, regizorul american traseza in cateva tuse si un portert robot al votantului lui Trump: "Barbatii albi, cu varsta peste 35 de ani, au devenit invechiti in acest secol. Ei stiu asta, de aceea ii si gasesti stransi gramada la mitingurile de sustinere a lui Trump".

In analiza sa, Moore a mentionat ca lumea ar trebui sa "observe mai mult partile bune ale lui Hillary Clinton".

"Nicio femeie nu a inventat bomba atomica sau pe cea cu hidrogen. La fel, fetele nu intra cu arme in scoli ca sa isi impuste colegii. Din acest punct de vedere, suntem in siguranta cu 51% din populatia Americii. Orice te sperie, sigur nu poarta fusta", comenteaza Moore in cel mai nou film satiric la adresa politicienilor din SUA.

Moore este un critic acerb al candidatului Donald Trump si spera ca noul sau scurt-metraj sa fie vizionat de cati mai multi americani pana in ziua alegerilor prezidentiale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri prezidentiale SUA, #donald trump, #hillary clinton, #documentar Michael Moore, #film Donald Trump , #Cariera