Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Strass-Kahn: 16.000 de dolari, impozite pentru casa din Washington

Strass-Kahn: 16.000 de dolari, impozite pentru casa din Washington


Dominique Strauss-Kahn are o datorie de 16.000 dolari ce corespunde impozitului imobiliar pentru casa pe care a cumparat-o la Washington si in care a locuit in perioada in care era director general al Fondului Monetar International (FMI).

Potrivit unor date ale Oficiului de impozite din Washington DC la care a avut acces, DSK nu a platit cei 16.000 de dolari corespunzatori impozitului pe 2011 pentru aceasta proprietate imobiliara.

In plus, Dominique Strauss-Kahn are de platit penalizari in valoare de 1.600 dolari pentru aceasta intarziere a platii.

DSK si sotia lui, Ann Sinclair, au dobandit aceasta casa, situata in cartierul Georgetown din Washington, acum mai bine de cinci ani.

Daca ei nu platesc cat datoreaza, autoritatile din Washington pot emite un ordin de sechestru pentru a acoperi impozitul, penalitatile si dobanzile aferente.

Sotii Strauss-Kahn au scos la vanzare aceasta proprietate in octombrie 2011. Ei cereau initial 5,2 milioane de dolari, iar acum au coborat pretul la 4,7 milioane.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1376 ori