Seful FMI accepta testele medicale pentru a se dezvinovati

Luni, 16 Mai 2011, ora 09:47
1259 citiri

Seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, a acceptat sa fie supus unor teste medicale, in legatura cu acuzatiile de agresiune sexuala care i se aduc, transmite NewsIn care citeaza BBC.

Avocatul sau, William Taylor, a declarat ca seful FMI "a consimtit sa fie supus unei examinari stiintifice si criminalistice".

Ca urmare, retinerea lui Dominique Strauss-Kahn de catre politia din New York se prelungeste. El trebuia sa fie prezentat duminica unei instante, pentru a i se comunica oficial acuzatiile care i se aduc, dar audierea a fost amanata pentru luni, pentru a permite efectuarea analizelor medicale.

Dominique Strauss-Kahn a ramas peste noapte la sectia de politie din New York, unde a fost identificat oficial de catre presupusa sa victima, o femeie afro-americana in varsta de 32 de ani, potrivit Daily Mail.

Strauss-Kahn, acuzat de tentativa de viol si agresiune sexuala asupra unei menajere de la hotelul Sofitel din New York, neaga faptele si pledeaza nevinovat. Un alt avocat al sau, Benjamin Brafman, a anuntat ca seful FMI "intentioneaza sa se apere ferm de aceste acuzatii si neaga orice fapte reprobabile".

#Dominique Strauss-Kahn, #seful fmi, #fmi, #acuzatie sexuala, #agresiune sexuala , #stiri Dominique Strauss-Kahn