Prin ce trece sotia lui Dominique Strauss-Kahn

Marti, 24 Mai 2011, ora 23:34
1743 citiri
Prin ce trece sotia lui Dominique Strauss-Kahn

Anne Sinclair, sotia lui Dominique Strauss-Kahn, face toate eforturile pentru apararea in justitie a fostului director al FMI, acuzat de agresiune sexuala, comenteaza Le Figaro, in editia electronica. 

Aceasta femeie frumoasa, fosta vedeta a televiziunii franceze, a devenit dintr-o data victima unei duble dezamagiri mediatice, potrivit Mediafax.

Prima dezamagire este ca nu va mai deveni niciodata prima doamna a Frantei, ea, care in 1997, a renuntat la cariera de jurnalista pentru a-l ajuta pe sotul ei, pe atunci ministru al Finantelor.

Un destin prezidential intrerupt brusc intr-o sectie de politie din Harlem. A doua dezamagire este ca aceasta sotie iubitoare se confrunta cu o atentie mediatica fara precedent, dat fiind ca sotul ei este acuzat ca o inseala si ar fi agresat sexual o camerista.

Daca Anne Sinclair ar fi decis sa il paraseasca definitiv pe Dominique Strauss-Kahn, intrega Franta ar fi inteles-o. Dar ea a procedat exact invers, alegand sa il apere pe Strauss-Kahn chiar si in fata justitiei si impotriva tuturor.

Anne Sinclair a difuzat un comunicat in care afirma ca nu crede "nici macar o secunda" in vinovatia sotului ei.

Sinclair a venit la New York de urgenta si a anuntat ca va angaja cei mai competenti avocati americani pentru a obtine conditii bune de detentie si eliberarea pe cautiune a sotului ei.

Fara a se gandi deloc, Anne Sinclair a pus averea sa considerabila in serviciul sotului ei acuzat ca o inseala, achitand cautiunea de un milion de dolari, prezentand o garantie de cinci milioane si suportand toate cheltuielile necesare eliberarii conditionate a sotului, care se ridica la circa 200.000 de dolari pe luna.

In sala instantei din Manhattan unde judecatorul Michael Obus a decis eliberarea pe cautiune, Anne Sinclair abia daca a putut sa ii faca semn ca l-ar saruta pe sotul ei aflat in boxa acuzatilor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dominique strauss kahn, #sef fmi, #director fmi, #sef nou fmi, #demisie dominique strauss kahn, #anne sinclair, #sotie dominique strauss kahn , #stiri Dominique Strauss-Kahn