DSK, arestat pentru ca a descoperit lipsa aurului din Fort Knox?

Luni, 13 Iunie 2011, ora 15:04
1681 citiri
DSK, arestat pentru ca a descoperit lipsa aurului din Fort Knox?

Prim-ministrul rus Vladimir Putin a devenit primul lider mondial care sustine ca fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, este nevinovat, in contextul in care acesta din urma a descoperit ca tot aurul depozitat in US Bullion Depository, sau Fort Knox,"lipseste sau/si nu a fost inventariat.

Fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat si arestat in SUA pentru agresiune sexuala dupa ce acesta a descoperit ca tot aurul depozitat in US Bullion Depository, sau Fort Knox,"lipseste sau/si nu a fost inventariat, arata un raport emis de catre Serviciul Federal de Securitate pentru prim-ministrul rus Vladimir Putin.

Raportul mentioneaza ca Dominique Strauss-Kahn ar fi devenit "din ce in ce mai ingrijorat", dupa ce Statele Unite au inceput "sa traga de timp" in legatura cu promisiunea de a livra catre FMI 191,3 tone de aur.

Aurul facea parte din Al Doilea Amendament semnat de catre Comitetul executiv in aprilie 1978 si urmaa sa fie vandute pentru a finanta ceea ce se numeste DST (drepturi speciale de tragere), conceput ca inlocuitor al standardului aurului, potrivit The European Union Times.

Vladimir Putin a citit acest raport al FSB si a ordonat sa fie postat pe site-ul Kremlin-ului, devenind astfel primul lider mondial care sustine faptul ca seful FMI este o victima a conspiratiei Statelor Unite, scrie Cotidianul.

"Este dificil pentru mine sa evaluez motivele politice ascunse dar nu cred ca situatia initiala prezentata este cea adevarata. Ceva nu suna bine", a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dominique strauss kahn, #fort knox aur , #stiri Dominique Strauss-Kahn