Serviciul mobile banking permite plata facturilor la utilitati

Miercuri, 24 Mai 2006, ora 15:26
858 citiri

Raiffeisen Bank anunta noi dezvoltari ale serviciului myBanking pentru plata facturilor catre furnizorii de utilitati si servicii.Astfel, prin intermediul serviciului myBanking se pot face plati de pe telefonul mobil pentru serviciile urmatoarelor companii: Vodafone Romania, Distrigaz Sud, Aviva, Allianz-Tiriac, Generali, AIG Life, Interamerican, Sanoma Hearst, GRAWE [i Raiffeisen Leasing.

Lansat la 30 iulie 2003, serviciul myBanking este disponibil tuturor clientilor Vodafone, abonati sau utilizatori de cartele Vodafone, persoane fizice sau juridice, care au un cont activ la Raiffeisen Bank.

Prin intermediul serviciului myBanking, abonatii Vodafone Romania isi pot achita factura de mobil fara a plati vreun comision.

myBanking are la baza o solutie tehnologica de ultima generatie care leaga telefonul mobil, banca si comercianti, permitand utilizatorilor accesul direct de pe telefonul mobil la conturile lor bancare, pentru a face tranzactii sau pentru a obtine informatii. Cu un meniu usor de folosit, myBanking permite personalizarea aplicatiilor si asigura securitatea necesara derularii de tranzactii financiar-bancare. Abonamentul lunar pentu serviciul myBanking oferit de Raiffeisen Bank este de 0,5 euro pentru persoane fizice si un euro pentru persoane juridice.

Serviciul myBanking oferit de Raiffeisen Bank si Vodafone Romania are in prezent peste 25.000 de utilizatori care pot face tranzactii, plati sau obtine informatii de luni pana sambata intre 08:00 si 22:00 si duminica intre 08:00 si 17:00.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei