Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Distrigaz Sud lanseaza ExpertGaz

Distrigaz Sud lanseaza ExpertGaz
In cadrul intalnirii periodice cu presa a reprezentantilor companiei Distrigaz Sud, programata pentru miercuri, va avea loc lansarea marcii ExpertGaz si prezentarea agentiei on-line de pe site-ul Distrigaz Sud.

Evenimentul are loc la sediul Distrigaz Sud, incepand cu ora 10,00.

Compania Distrigaz Sud are in vedere, pentru 2007, investitii totale care depasesc 357 milioane lei, pentru inlocuirea a peste 1.000 km de retea, potrivit datelor furnizate Rompres de reprezentantii companiei.

Programul de investitii pe care compania Distrigaz Sud il are in vedere pentru acest an vizeaza reabilitarea sistemului de distributie (inlocuiri conducte si bransamente, protectie catodica, modernizari Statii Reglare Masurare, Puncte Reglare Masurare), lucrari ce presupun investitii de circa 182 milioane lei, pentru o lungime de 500 km de retea.

De asemenea, Distrigaz Sud va derula si lucrari de extinderi conducte, in valoare de aproximativ 20,1 milioane lei, pentru o lungime de 180 km de retea si infiintari de distributii noi - valoarea investitiei fiind de aproximativ 37,1 milioane lei, pentru o lungime de aproximativ de 340 km de retea.

Acestora li se vor adauga investitii de 50 milioane lei, pentru contoare, Puncte Reglare Masurare si de sapte milioane lei pentru implementarea sistemului de gestiune interna SAP.

Structura actionariatului societatii este mixta, incepand cu 31 mai 2005, cand Gaz de France a achizitionat de la statul roman (fostul actionar unic) pachetul majoritar de 51% din numarul actiunilor.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 913 ori