Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole

Vineri, 19 Aprilie 2024, ora 22:55
107 citiri
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
FOTO Unsplash

CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară.

Această mișcare a fost așteptată însă, directorul financiar al Disney, Hugh Johnston, dezvăluind planurile companiei într-o conferință de presă din februarie. Politica împotriva partajării de parole a început să fie aplicată și de Hulu, deținută de Disney, începând cu 14 martie. Termenii și condițiile ambelor platforme interzic explicit utilizarea informațiilor de autentificare ale altor clienți.

Când va lua Disney+ această măsură

Restricționarea partajării de parole este o tendință observată și în alte servicii de streaming. Netflix, de exemplu, a raportat o creștere semnificativă a numărului de abonamente în Statele Unite, cu 102% în primele patru zile după implementarea restricțiilor, comparativ cu cele 60 de zile anterioare.

Conform datelor oferite de compania de analiză Antenna, au existat, în medie, 73.000 de înregistrări noi zilnice, depășind mult numărul de rezilieri. De asemenea, Max a anunțat că va începe să impună măsuri împotriva partajării de parole în acest an, cu planuri de a le extinde în 2025.

Disney+ va începe implementarea acestor restricții în unele țări din luna iunie, urmând să le extindă la alte națiuni în luna septembrie. Detalii specifice privind țările afectate vor fi probabil oferite pe măsură ce ne apropiem de datele stabilite pentru implementare.

...citeste mai departe despre "Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole" pe Ziare.com

#Disney, #Disney Plus fime abonament, #Netflix , #Stiri Internet