Videanu i-a luat pe Patriciu si Voiculescu la tranzactii bursiere

Duminica, 11 Octombrie 2009, ora 20:00
1598 citiri
Videanu i-a luat pe Patriciu si Voiculescu la tranzactii bursiere

Casa de brokeraj a lui Adriean Videanu a intermediat tranzactii de peste 62 de milioane de lei, in primele noua luni ale anului.

Doar in luna septembrie, Equity Invest, din care Videanu detine 25 de procente, a intermediat tranzactii de 9,303 milioane de lei, mai mult decat tranzactiile realizate de Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Verestoy Attila impreuna, de 9,157 de milioane de lei, relateaza Cotidianul.

Separat, Fairwind Securities a lui Dinu Patriciu a intermediat afaceri de 3,037 de milioane de lei, Rombell Securities, a lui Dan Voiculescu, de 4,43 de milioane de lei, iar Eastern Securities, detinuta de Verestoy Attila, de 1,69 de milioane de lei.

In primele noua luni ale anului, Rombell Securities a intermediat tranzactii de 25,664 milioane de lei, Fairwind Securities de 23,162 de milioane de lei, iar Eastern Securities de 24 de milioane de lei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#Adriean, #Videanu, #bursa, #intermediere, #tranzactii, #Videanu, #Dinu, #Patriciu, #brokeraj , #stiri Dinu Patriciu