Patriciu se separa de George Gaita in firma imobiliara Hein Romania

Joi, 14 August 2008, ora 18:24
2801 citiri
Patriciu se separa de George Gaita in firma imobiliara Hein Romania

Firma imobiliara Hein Romania, in care Dinu Patriciu si fratele sau erau parteneri cu George Gaita, a fost divizata, Gaita infiintand o societate unde este unic actionar si care a preluat o parte din activele firmei Hein, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.Inainte de divizare, Hein Romania ii avea ca actionari pe Dinu Patriciu, cu 16,6%, pe fratele sau, Serban Patriciu, cu 41,6%, pe George Gaita, cu 41,6%, pe Monica Patriciu si Felicia Gaita, cu cate 0,00006%.


"Ca urmare a dezvoltarii activitatii societatii, actionarii Hein Romania au hotarat divizarea partiala a societatii si, ca o consecinta a acesteia, transferul legal al unei parti din patrimoniul societatii, proportional cu cota de participare a domnului George Gaita si a doamnei Felicia Gaita la capitalul societatii, catre o noua societate ce urmeaza a se constitui ca rezultat al divizarii partiale, si anume GG Sky Imobiliare Invest SRL", se arata in actul de divizare publicat in Monitorul Oficial.


In urma divizarii, actionarii Hein Romania au ramas Serban Patriciu, cu 71,42%, Dinu Patriciu, cu 28,57% si Monica Patriciu, care detine 0,0001% din capitalul social al firmei. Societatea nou creata, GG Sky Imobiliare Invest SRL, il are ca unuic actionar pe George Gaita, care a preluat si participatia Feliciei Gaita.


Hein Romania detinea inainte de divizare terenuri si cladiri evaluate la 85,8 milioane de lei. In urma operatiunii de separare, GG Sky a preluat o parte din terenuri si imobile, evaluate la 38,3 milioane de lei.


Printre acestea se numara cota indiviza de 50% din proprietatea unui teren de circa 25.000 de metri patrati, un apartament si un teren pe Aleea Modrogan din Bucuresti, mai multe vile si terenuri situate pe Soseaua Straulesti din Capitala.