Patriciu se orienteaza spre productia de televiziune

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 13:40
2105 citiri
Patriciu se orienteaza spre productia de televiziune

Trustul de presa Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, va incepe in acesta iarna sa produca emisiuni de televiziune, show-uri si programe de stiri, a declarat omul de afaceri Agentiei NewsIn.

"Am infiintat un departament in cadrul Adevarul Holding, care va incepe productia video in aceasta iarna.

Departamentul va realiza si va vinde mai multe tipuri de programe, precum show-uri, stiri, programe de stiri, emisiuni, toate destinate televiziunilor, dar si pentru online. Acum facem angajari. In echipa de productie deja au fost cooptati jurnalisti de televiziune cu experienta", a spus omul de afaceri.

Dinu Patriciu a precizat ca nu a facut o investitie foarte mare in acest sens, este vorba de "doar cateva sute de mii de euro".

Acesta nu a dorit sa mentioneze numele televiziunilor cu care negociaza pentru a comercializa programele pe care le va produce. Intrebat care sunt principalii sai competitori in acesta directie, omul de afaceri a raspuns ca acestia sunt "multi si mici".

"Productia de televiziune e una, iar canalul de distributie e alt lucru. Productia de televiziune nu va muri, ea se transforma. Productia de televiziune poti sa o faci si in 120 de metri patrati", a afirmat Dinu Patriciu. Adevarul Holding are in prezent 1.200 angajati.

Trustul de presa face parte din DP Holding, actuala denumire a Rompetrol Holding, grup controlat 100% de omul de afaceri Dinu Patriciu.

In portofoliul Adevarul Holding se afla, printre altele, cotidienele Adevarul si Click!, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, precum si revista Forbes Romania, dar si tabloidul Blik din Ucraina.

De asemenea, Adevarul Holding a achizitionat in august 2009 editura Historia si revista cu acelasi nume.

Casa de editura a trustului a lansat colectiile "Carte de lux Adevarul", "100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca" si "Disney Clasic". 

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#adevarul, #patriciu, #presa, #televiziune , #stiri Dinu Patriciu