Patriciu pune Mic.ro pe roti

Vineri, 22 Octombrie 2010, ora 10:40
2238 citiri
Patriciu pune Mic.ro pe roti

Omul de afaceri Dinu Patriciu continua planul "Mic.ro" care presupune deschiderea a peste 1.000 de chioscuri si lansarea a peste 2.000 de magazine amenajate in masini.

Pentru indeplinirea acestui plan omul de afaceri va realiza investitii de 200 milioane de euro in urmatoarii ani.

In octombrie vor fi deschise 80 de magazine mobile, 30 in noiembrie, 50 in decembrie, iar de anul viitor vor fi inaugurate circa 120 pe luna.

El a adaugat ca investitia totala in intreaga retea de magazine fixe si mobile va fi de peste 200 milioane de euro, din care pana acum s-au investit circa 30 milioane de euro.

Omul de afaceri Dinu Patriciu estimeaza ca la sfarsitul anului viitor cifra de afaceri totala a intregului lant va depasi 1,5 miliarde de euro, dupa ce in 2010 magazinele vor avea vanzari totale de aproximativ 150 milioane de euro.

"Avem in plan sa ne extindem in toata tara. Ne extindem si in mediul rural, unde deja am inceput prin deschiderea unor magazine la Corbeanca, Snagov si Balotesti.

Noi incercam sa dezvoltam niste bacanii, cu baieti de pravalie, cu fete de pravalie si cu ucenici care duc marfa acasa la client", a mai spus Patriciu.

90% din produsele din magazinele Mic.Ro vor fi fabricate la nivel local, iar un magazin va acoperi o zona cu 300-400 de familii si va avea ca tinta atragerea unui numar de 500 de clienti pe zi.

Magazinele pe roti sunt dezvoltate in parteneriat cu dealerii de masini Casa Auto si AutoItalia (Fiat) si vor avea anumite puncte de stationare in cartierele mari din Bucuresti sau din alte orase.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#magazine, #masini, #mic, #dinu patriciu, #ro , #stiri Dinu Patriciu