Patriciu l-a cooptat pe Dorin Marian in staff-ul Marexin

Marti, 30 Iunie 2009, ora 13:56
1425 citiri
Patriciu l-a cooptat pe Dorin Marian in staff-ul Marexin

Seful Cancelariei fostului premier Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost cooptat de Dinu Patriciu in echipa firmei Marine Resources Exploration International (Marexin), controlata de omul de afaceri.

Potrivit directorului executiv al Marexin, Peter Hamilton, Dorin Marian s-a angajat la Marexin in ianuarie 2009, dupa ce a parasit guvernul in decembrie 2008, precizeaza Mediafax.

El a spus ca Marian nu are o functie precisa, dar are atributiile lui sunt similare cu ale unui director operational.

"Dorin Marian nu are, de fapt, nevoie de o carte de vizita. Nu e nevoie sa aiba o functie", a spus, marti, Hamilton, intr-o conferinta de presa.

Marexin este filiala locala a Marine Resources Exploration International BV Olanda, care este la randul sau controlata de Rompetrol Holding din Elvetia, care apartine omului de afaceri Dinu Patriciu.

Compania, infiintata anul trecut, a obtinut in luna iulie 2008 de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), in urma unei licitatii, o licenta de explorare a sapropelului (mal care sta la baza formarii bitumului in urma unor transformari biochimice si geochimice - n.r) pe un perimetru de 9.000 kilometri patrati in blocul Delta din Marea Neagra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#marexin, #patriciu, #rompetrol , #stiri Dinu Patriciu