Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Disputa financiara dintre Patriciu si Imre continua. 1-0 pentru Imre

Disputa financiara dintre Patriciu si Imre continua. 1-0 pentru Imre


Omul de afaceri Peter Imre a reusit, vineri, sa-si recupereze banii pe care Dinu Patriciu ii datoreaza si pe care trebuia ii plateasca in urma unei sentinte judecatoresti. Patriciu ii datora fostului sau asociat suma de 80.000 de euro.

Peter Imre a mers, vineri, la resedinta lui Patriciu din Silistea Snagovului, insotit de un executor judecatoresc si de jandarmi.

"In sfarsit s-au depus banii in contul executorului judecatoresc. Patriciu si-a revenit in simtiri si a depus banii (...) A trebuit sa se faca acest scandal ca niste bani legitimi sa fie recuperati. Dinu Patriciu a semnat bilete la ordin in fata a 8-9 persoane, dintre care 4 avocati", a declarat Peter Imre, citat de B1TV.

In ciuda faptului ca si-a recuperat banii, Peter Imre ramane foarte suparat pe fostul sau partener de afaceri, caracterizandu-l drept "escroc international" si "santajist".

"Dinu Patriciu a ales calea fugii ca un las. Si-a ales pus fata si nepoata de 3 ani drept scut, ca un terorist nemernic ce este, la executarile anterioare", a spus Imre precizand ca acum a discutat doar cu avocatii lui Patriciu.

Patriciu, amenintat cu executarea silita

Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost amenintat cu executarea silita pentru suma de 80.000 de euro, dupa ce a pierdut procesul cu fostii sai angajati in functii de conducere la Adevarul Holding:fiul sau vitreg, Andrei Stefan (director general adjunct), Peter Imre (director general) si Adrian Vasile (director financiar).

Cei trei fosti angajati ai lui Patriciu au castigat procesul imptriva acestuia si solicita remunerarea unor servicii pe care le-ar fi prestat in timpul in care au fost angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1328 ori