Dinu Patriciu, vizitat de portareii trimisi de apropiati: fiul vitreg, Peter Imre si un fost director financiar

Vineri, 10 Mai 2013, ora 14:21
3960 citiri
Dinu Patriciu, vizitat de portareii trimisi de apropiati: fiul vitreg, Peter Imre si un fost director financiar
Patriciu, executat silit de fostii parteneri de afaceri pentru 80.000 de euro

Omul de afaceri Dinu Patriciu este amenintat cu executarea silita pentru suma de 80.000 de euro, dupa ce a pierdut procesul cu fostii sai angajati in functii de conducere la Adevarul Holding:fiul sau vitreg, Andrei Stefan (director general adjunct), Peter Imre (director general) si Adrian Vasile (director financiar).

Cei trei fosti angajati ai lui Patriciu au castigat procesul imptriva acestuia si solicita remunerarea unor servicii pe care le-ar fi prestat in timpul in care au fost angajati.

Executorii judecatoresti, insotiti de politie, au intrat, vineri dimineata, in resedinta lui Dinu Patriciu.

Pe de alta parte, Patriciu contesta in instanta decizia judecatorilor, iar avocatii sai sustin ca serviciile amintite de cei doi nu pot fi dovedite, atat timp cat nu au prezentat niciun contract care sa le ateste pretentiile financiare.

"Toate procedurile de aparare s-au facut cu respectarea legii. Domnul Patriciu doreste sa informeze presa ca nu va ceda niciunei tentative de santaj", a declarat avocata omului de afaceri, Elena Corciu.

Andrei Stefan, fiul vitreg al miliardarului

La sfarsitul anului trecut, Dinu Patriciu a vand trustul media omului de afaceri Cristi Burci, iar Adevarul Holding este condus in continuare de Peter Imre, numit in functie de Patriciu, in aprilie 2010, dupa ce fusese indepartat din functia de Corporate Affairs Manager la compania Philip Morris. Andrei Vasile, directorul financiar al trustului Adevarul, a venit de la Rompetrol.

Dinu Patriciu s-a insanatosit. Afacerile din Romania raman sub perfuzii

Omul de afaceri Dinu Patriciu a revenit in Romania, dupa ce la finalul anului trecut a suferit o operatie de transplant de ficat.

In tara il asteapta insa alte probleme care ii dau dureri de cap. Cele cateva firme in care mai este actionar sunt amenintate de insolvente si faliment.

Falimentul Mic.ro, insolventa Adevarul, vanzarea unor cladiri de birouri din portofoliul imobiliar, executarea silita din partea Raiffeisen Bank sau procesul de divort sunt doar cateva dintre necazurile care s-au abatut asupra lui Dinu Patriciu. In urma cu doar 2-3 ani, omul de afaceri era considerat unul dintre cei mai bogati oameni din Europa de Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#Dinu Patriciu executare silita, #Patriciu executare, #dinu patriciu adevarul, #Patriciu Peter Imre , #Afaceri