DexNet face primii pași în revoluționarea noii ere a tehnologiei

Miercuri, 22 Noiembrie 2023, ora 18:31
0 citiri
DexNet face primii pași în revoluționarea noii ere a tehnologiei
FOTO: dexnet.one

Într-un salt semnificativ către viitorul Internetului, DexNet a ales Dubaiul ca teren de lansare pentru rețeaua sa revoluționară de dispozitive fizice integrate cu comunicații prin satelit în orbită joasă. Această mișcare marchează începutul Web4, o nouă eră menită să îmbunătățească securitatea digitală și libertatea la nivel global.

Alexey Kedo (CEO și Fondator) și Igor Botnari (Co-Fondator și Investitor), împreună cu tehnologia DexNet, sunt hotărâți să transforme peisajul conectivității digitale cu tehnologia lor de ultimă generație. Sediul mare al companiei a fost dezvăluit oficial, iar co-fondatorii au anunțat o Mare Deschidere programată pentru 15 decembrie 2023.

La baza misiunii DexNet se află ambiția de a aborda o problemă critică - stagnarea în modernizarea protocoalelor hardware. Compania își imaginează un viitor în care interacțiunile digitale nu sunt doar fără probleme, ci și sigure și nelimitate. Lansarea DexNet semnifică un pas important în atingerea acestui obiectiv ambițios.

Odată cu lansarea companiei, este introdus DexNode, un dispozitiv fizic revoluționar conceput pentru a propulsa viziunea DexNet înainte. DexNode este echipat cu cipuri SWARM de la SpaceX, facilitând conexiuni directe la rețeaua de sateliți în orbită joasă. Dispozitivul dispune de procesoare multi-thread de înaltă performanță, memorie SSD de 2TB și un modul de canal wireless independent proprietar.

Caracteristicile avansate ale DexNode promit o schimbare paradigmatică în modul în care dispozitivele comunică, deschizând posibilități pentru viteză, fiabilitate și securitate îmbunătățite. Integrarea cipurilor SWARM de la SpaceX asigură o conectivitate fără probleme la rețeaua de sateliți în orbită joasă, depășind limitările protocoalelor hardware tradiționale.

Deschiderea oficială a sediului DexNet din Dubai a fost realizată în prezența deosebită a Sheikhului Majid Rashid Al Mualla, subliniind importanța acestui avans tehnologic. Sprijinul Sheikhului Majid subliniază angajamentul Dubaiului de a fi în fruntea inovației și progresului tehnologic.

Alexey Kedo și Igor Botnari, fondatorii vizionari ai DexNet, și-au exprimat entuziasmul cu privire la Marele Eveniment de Deschidere programat pentru 15 decembrie 2023 la Palazzo Versace, Dubai. Ei cred că tehnologia DexNet are potențialul de a redefini viitorul Internetului, oferind o experiență digitală mai sigură și mai liberă pentru utilizatorii din întreaga lume.

Călătoria DexNet în Dubai semnifică nu doar o etapă importantă pentru companie, ci și un pas crucial către realizarea Web4. Pe măsură ce lumea așteaptă cu nerăbdare Marele Eveniment de Deschidere, DexNet este pregătit să lase o amprentă indelebilă asupra evoluției conectivității digitale, pregătind terenul pentru un viitor mai sigur, liber și interconectat.

DESPRE DEXNET

DexNet este o companie globală de tehnologie și telecomunicații specializată în furnizarea de soluții digitale decentralizate pentru Internet și tehnologii avansate clienților din întreaga lume. Cu o echipă dedicată de profesioniști talentați, DexNet se angajează să ofere servicii de vârf în industrie, contribuind la transformarea experiențelor digitale.

Progresul lor poate fi urmărit pe canalele lor oficiale de comunicare:

LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/dexnet-one/

Twitter - https://twitter.com/DexNet_one

Website oficial - https://dexnet.one/

Telegram - https://t.me/dexnet_one

Adresă de birou:

Conrad Business Tower, Biroul 1008

Sheikh Zayed Road - Dubai, Emiratele Arabe Unite.

#dexnet, #sateliti, #internet , #Internet satelit