Interviurile Business24.ro

Business24 iti ofera cele mai noi stiri din economia romaneasca, dar si din afara ei. Primesti zilnic, minut cu minut, cele mai importante stiri din Economie, Afaceri, Bani, IT, dar si Life.

Serviciile Business24, dezvoltate sa te ajute

De la noi, afli cursul valutar al zilei, afisat de BNR si de cele mai importante banci. Tot aici, vei gasi preturi de case, oferte auto, joburi, informatii despre finantare si francize, dar si un convertor valutar.


Contacteaza-ne

Foloseste informatiile din pagina de Contact si trimite-ne impresiile tale despre stiri, autori si cele mai fierbinti subiecte ale zilei.


Alertele tale

Newsletterele personalizate de la Business24 sunt un serviciu gratuit si gandit special pentru tine.

Primeste stirile care conteaza:

   •   Din ultimele 12 sau 24 de ore
   •   Poti sa alegi maxim 10 categorii de interes din cele 5 profiluri (Economie, Afaceri, Bani, IT, dar si Life)
   •   Alege ora la care sa primesti newsletter-ul
   •   Aboneaza-te la newsletter-ul breaking news si primeste primul stirile care schimba lumea
   •   Poti sa schimbi oricand optiunile, pentru a le potrivi mai bine in programul tau


Business24 pe mobil

Citeste Business24 acum si de pe telefonul mobil. Business24 iti ofera posibilitatea de a fi conectat la cele mai importante evenimente ale zilei, in orice moment si din orice loc te-ai afla.

Tot ce ai nevoie este un telefon mobil si o conexiune la Internet (prin operator sau wireless). Serviciul oferit de Business24 este gratuit si poate fi accesat tastand adresa m.business24.ro in fereastra browser-ului de Internet al telefonului tau mobil.


Ziare si bloguri

Gaseste cele mai importante stiri din presa centrala de Business, dar si din cea internationala. Citeste si ultimele comentarii din cele mai importante bloguri de specialitate.


Curs Valutar

Intra pe cea mai completa sectiune despre cursul valutar. Aici gasesti cele mai noi informatii despre valute, dar si ultimele informatii despre piata valutara si financiara.


Business VIP

Tot ce te intereseaza despre cei mai importanti oameni de afaceri si companiile de succes din Romania, dar si din afara.