Intrebari pe care sa le pui atunci cand iti deschizi un cont bancar

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 08:30
1057 citiri
Intrebari pe care sa le pui atunci cand iti deschizi un cont bancar
Foto: Pixabay.com

O buna parte dintre cei care merg sa isi deschida un cont bancar, de cele mai multe ori, se concentreaza doar pe costurile cu care vine acesta si uita aproape complet de avantajele sale.

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, care sunt efectele inflatiei asupra banilor tai.

Din acest motiv, iata cateva intrebari pe care trebuie sa le pui atunci cand ajungi in fata ghiseului:

1. Pot sa folosesc ATM-ul fara taxe? Desi pare inutila, daca esti genul de persoana careia ii place sa umble cu cash, atunci raspunsul la aceasta intrebare te va putea ajuta pe viitor.2. Trebuie sa tin o anumita suma de bani in cont? De obicei, in Romania, nu se cere sa ai o anumita suma in cont, dar in functie de contul ales, va trebui sa mentii o suma minima sau daca nu, vei fi obligat sa platesti un anumit comision.3. Pot sa imi accesez informatiile online? Greu de crezut, dar inca mai sunt banci care inca nu s-au acomodat cu digitalizarea si s-ar putea sa fie o bataie de cap pentru tine sa cauti un ATM sau o sucursala pentru a afla informatii de baza.4. Cat ma va costa sa transfer bani? Daca ai un copil la liceu sau facultate, in alt oras sau alta tara, ar fi bine sa stii daca respectivul cont va ajuta sau nu.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

De ce tine cont banca atunci cand iti face profilul pentru un credit

Ce credit maxim iti permiti la un salariu de 2.500 de lei

Cum te poate ajuta valul de scumpiri in imobiliare ...citeste mai departe despre "Intrebari pe care sa le pui atunci cand iti deschizi un cont bancar" pe Ziare.com

#intrebari cont banca, #retragere atm, #comisioane cont bancar , #Stiri Depozite