Yahoo Finance se schimba la fata

Luni, 17 Iulie 2006, ora 16:05
1136 citiri

Noua versiune va pune la dispozitia utilizatorilor tabele interactive cu informatii bursiere.Noul Yahoo Finance, ce a devenit de azi disponibil, le da utlizatorilor sai posibilitatea de a viziona, in timp real, tabelele de analize sau rapoartele companiilor care ii intereseaza si ultimele noutati de pe piata bursiera. In plus, publisherii vor putea sa adauge tabele, cotele bursiere sau cele mai proaspete stiri pe site-urile lor.

Una dintre surprize este aceea ca Yahoo Finance ofera si continut video. Astfel, informatiile financiar-bancare vor fi furnizate de parteneri precum ABC.com, CNN.com, Forbes.com sau SmartMoney. Editorii vor selecta si vor posta pe prima pagina cele mai importante stiri, detaliile putand fi aflate pe pagini video.

Modernizarea Yahoo Finance survine la scurt timp dupa ce, in luna martie, Google a introdus serviciul Google Finance si, dupa cum estimeaza analistii, va asigura dominanta Yahoo pe segmentul informatiilor financiare.

Bloombiz

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...