Solutii inteligente la Panda

Miercuri, 09 Noiembrie 2005, ora 01:14
1153 citiri

Este nevoie de numai 7 secunde pentru a iti insori habitaclul. O actionare a comezii de pe plafon si acoperisul amovibil SkyDome se va deschide pentru mai multa lumina si prospetime in Fiat Panda.

Un panou din sticla heliomata culiseaza de-a lungul a doua bare din aluminiu peste un alt panou din sticla, astfel incat sa poti sofa sub cerul liber.

Spatiu generos

Spatiul interior generos pentru un mini poate fi distribuit perfect pentru pasageri si bagaje. Versiunea cu bancheta spate culisanta permite miscarea acestora cu 8 cm in fata si 8 in spate.

Spatiul pentru bagaje creste astfel de la 176 litri la 235 litri, in cateva secunde.

Pliaza bancheta spate complet si ai obtinut nu mai putin de 775 litri volum de incarcare al portbagajului.

MultiJet

Motorul diesel 1.3 Multijet 16v care propulseaza Fiat Panda este unul dintre cele mai compacte si avansate motoare diesel disponibile la ora actuala. In plus fata de silentiozitatea crescuta si cu un consum extrem de redus, 1.3 Multijet dezvolta 70 CP si este cel mai rapid Fiat Panda pe care-l poti cumpara. Aceste avantaje, combinate cu manevrabilitatea ridicata multumita cuplului generos (mai putine schimbari de viteze), permit Pandei sa efectueze calatorii surprinzator de lungi pentru o masina din clasa sa.

Valentin Bolocan

Curierul National