Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piata serviciilor de acces la internet are peste 980 de furnizori

Piata serviciilor de acces la internet are peste 980 de furnizori
Piata serviciilor de acces la internet a inregistrat una dintre cele mai substantiale cresteri, gazduind, la sfarsitul anului 2005, peste 980 de furnizori operationali, dintre care 600 furnizau acces la internet in banda larga.
La aceeasi data, numarul total de conexiuni de acces depasise 1,8 milioane - aproape dublu fata de sfarsitul anului anterior. Potrivit ANRC, 41 la suta dintre aceste conexiuni asigurau accesul la internet in banda larga, acest segment al pietei serviciilor de internet inregistrand o crestere de 96 la suta in numai un an.

Din ce in ce mai multi utilizatori prefera accesul dedicat la internet, numarul conexiunilor de acces dedicat crescand de 3,3 ori in ultimul an si devansand ritmul de crestere a conexiunilor de tip dial-up.

Din totalul de aproximativ 500.000 de conexiuni de acces dedicat, majoritatea (75 la suta) sunt conexiuni in banda larga.


Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zileiTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 871 ori