Libra Bank mareste dobanzile acordate la depozitele in lei

Luni, 25 Februarie 2008, ora 12:27
1130 citiri
Libra Bank mareste dobanzile acordate la depozitele in lei

Sporind avantajele oferite clientilor persoane fizice si persoane juridice care aleg sa isi constituie depozite la Libra Bank, banca ofera, incepand cu data de 26 februarie 2008, dobanzi si mai atractive la lei.Astfel, dobanda la depozitele in RON constituite pe 3 luni si pe 6 luni creste cu cate +0,75%, iar la depozitele in RON pe 12 luni creste cu +0,90%. Cea mai mare crestere se inregistreaza la depozitele in RON constituite pe 9 luni, diferenta fiind de +1% fata de nivelul practicat anterior. Valorile dobanzilor sunt prezentate in tabelul de mai jos.


La depozitele in RON constituite pe 1 luna, dobanda este fixa, cu plata la scadenta, iar nivelul acesteia a crescut cu +0,25% ajungand la 7,5%.


Totodata, creste cu +0,25%, pana la 7,25%, dobanda acordata posesorilor de card de economii Libra Mix. Acest card ofera un dublu avantaj clientilor, care primesc dobanda la sumele pastrate pe card (minim 500 RON) ca pentru un depozit, avand totodata acces flexibil, in orice moment, la disponibilul de pe card, in mod similar unui cont curent.