Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Economisiti in siguranta timp de 2 ani

Economisiti in siguranta timp de 2 ani


Economiile pe termen lung reprezinta o sursa sigura de bani, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei. Daca, pe langa economii, mai castigi si o dobanda la retragerea banilor, atunci economisirea la banca devine chiar mai convenabila decat cea din propriul sertar.

Depozitul MAXIPLUS BCR va ofera conditii avantajoase si o flexibilitate mare pentru orice suma doriti sa depuneti.

La scadenta, aveti o dobanda de 14%* pentru un termen de 2 ani, care poate insemna un avantaj considerabil pentru planurile dumneavoastra.

In plus, aveti optiunea de a retrage suma oricand si primiti o dobanda anuala care variaza intre 3% si 6%, in functie de perioada de timp aferenta depozitului pana in acel moment, iar comisionul de retragere la scadenta este 0.

Spre exemplu, daca depuneti o suma de 1.000 de lei in depozitul MAXIPLUS BCR, peste 24 de luni veti retrage o suma cu 140 de lei mai mare, din care se retine impozitul de 16%. Astfel, veti putea utiliza banii economisiti si mai puteti face si un cadou celor dragi din banii de pe dobanda.Constituirea unui depozit MAXIPLUS BCR nu depinde de o suma minima, ceea ce face optiunea extrem de accesibila pentru oricine este interesat sa puna un ban deoparte, fara un efort in plus.

*Oferta valabila in perioada 3 - 31 octombrie 2011; pentru depozitul MAXIPLUS BCR dobanda anuala este de 7%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3030 ori