Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Contract pentru cumpararea imaginilor obtinute prin satelit

Contract pentru cumpararea imaginilor obtinute prin satelit
DigitalGlobe a primit din partea Agentiei de Informatii National Geospatial (NGA) o modificare de contract in valoare de 24 de milioane de dolari, pentru informatii de natura imagistica obtinute prin satelit. Acest contract ClearView permite NGA sa achizioneze o cantitate sporita de imagini cu ajutorul satelitului QuickBird, al DigitalGlobe A- satelitul comercial de imagini cu cea mai mare acuratete din lume.
Calitatea foarte ridicata a imaginilor furnizate de Digital Globe este folosita pentru un numar de activitati de cartografiere si pentru activitati de planificare in cadrul unor aplicatii din domeniul apararii, informatiilor sau din domeniul comercial, in intreaga lume.

In ianuarie 2003, DigitalGlobe a incheiat un contract in valoare de 72 de milioane pentru a furniza catre NGA imagini de inalta rezolutie de pe satelit, pentru o perioada de trei ani, ca parte a unui contract ClearView care sa nu depaseasca 500 de milioane.

In septembrie 2003, DigitalGlobe a incheiat un contract aditonal, ce prevedea o modificare de 9.8 milioane la contractul ClearView. In iulie 2005, DigitalGlobe a suplimentat si acest contract cu inca 6.1 milioane, informeaza Kross Press Agency, citand PR Newswire.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 741 ori