Bancile grecesti au nevoie de bani. Vezi cele mai mari dobanzi la depozite

Luni, 28 Mai 2012, ora 08:31
6204 citiri
Bancile grecesti au nevoie de bani. Vezi cele mai mari dobanzi la depozite

Nevoia de lichiditati a bancilor europene se transpune in dobanzi mai mari la depozite, iar bancile grecesti sunt institutiile financiare cu cea mai mare nevoie de lichiditate, avand in vedere situatia incerta a Greciei si criza de credibilitate pe care o provoaca.

Nivelul record al dobanzilor atrage tot mai multi clienti, dupa cum arata si datele BNR: depozitele in lei pentru persoane fizice au crescut cu 1,1%, pana la aproape 76 miliarde de lei in aprilie, fata de luna precedenta si cu 15,4%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In cazul bancilor grecesti, dobanzile in lei ajung si la 7,5%, iar plasamentele sunt sigure si in cel mai rau scenariu, atat timp cat nu depasesc 100 mii de euro, plafonul garantat de stat.

Business24 va prezinta cele mai bune oferte la depozite in lei, in cazul bancilor grecesti din Romania:

Depozitul Avans Net de la Banca Romaneasca

Clientii care deschide un depozit Avans Net beneficiaza de dobanda neta, fara impozit, pe care o primesc in avans, chiar la constituirea depozitului.

Banca nu percepe comision la retragerea dobanzii in data constituirii depozitului. De asemenea, nu se aplica comision de retragere numerar nici pentru lichidarea depozitului la scadenta.

In cazul depozitului in lei, suma minima pentru constituire este de 500 lei, iar dobanda anuala pentru depozitele constituite pe 30 de zile este de 5,25%, pentru cele constituite pe o perioada mai mare de 120 de zile inclusiv, dobanda anuala este de 5,54%.

Depozitul Alpha Tax protect de la Alpha Bank

Depozitul Alpha Tax protect ofera o dobanda neta de 5,65% pentru depozitul constituit pentru 29 de zile si ajunge la 6% pentru depozitul constituit pe o perioada de 364 de zile.

In plus, la scadenta oricarui depozit Alpha Tax Protect in lei, clientii beneficiaza de un curs de schimb preferential daca aleg sa continue economisirea cu Alpha Tax Protect in euro (optiune valabila numai pentru operatiunile desfasurate in unitate).

In plus, banca nu percepe comision pentru constituirea si administrarea depozitului sau pentru retragerea banilor in ziua scadenta sau in urmatoarele trei zile lucratoare.

Depozitul Olimpic de la Piraeus Bank

Depozitul Olimpic de la Piraeus Bank ofera dobanda fixa pe toata perioada de constituire a depozitului, iar banca nu percepe comision la constituirea depozitului sau in cazul retragerii banilor la scadenta.

In plus, clientii care opteaza pentru acest produs financiar pana la data de 31 mai, au posibilitatea de a participa la un concurs prin tragere la sorti, in urma caruia pot castiga cinci premii, constand in cate o moneda de aur (22 karate) de 7.98 grame sau unul dintre cele cinci mari premii, constand intr-o excursie de doua persoane la Londra, in perioada Jocurilor Olimpice (premiul include cheltuielile de transport cu avionul, cazarea la hotel si biletele de intrare la competitiile olimpice).

Dobanda anuala oferita de banca pentru depozitul constituit pentru o luna este de 6,50%, pentru cel de trei luni, este de 6,75%, iar pentru depozitul de cinci luni, dobanda anuala ajunge la 7%.

Depozitul CASTIGI ORICUM de la Bancpost

Depozitul CASTIGI ORICUM ofera o dobanda anuala de 5% pentru depozitele constituite pentru o perioada de 30 de zilesi creste pana la 7,5% pentru depozitele constituite pe o perioada de 360 de zile.

Dobanda este fixa, se calculeaza zilnic si se vireaza in contul curent/de economii al clientului din 30 in 30 de zile de la data constituirii depozitului, pana la implinirea termenului de maturitate al acestuia.

In caz de lichidare a depozitului inaintea implinirii termenului de maturitate, banca retine numai dobanda aferenta intervalului curent de 30 de zile (retine numai dobanda neplatita clientului).

#dobanzi depozite banci grecesti, #dobanzi depozite lei, #dobanzi depozite, #cele mai bune dobanzi , #Cele mai mari dobanzi depozite