Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alpha Bank ofera dobanzi mai mari la certificate de depozit in lei si euro

Alpha Bank ofera dobanzi mai mari la certificate de depozit in lei si euro
Alpha Bank va majora dobanzile cu pana la 1,5 puncte procentuale pentru clientii care cumpara certificate de depozit cu cupoane in lei, pana pe 30 septembrie, si cu pana la 0,5 puncte procentuale (5,75%) pentru cei care aleg depozitele in euro, a anuntat banca. Alpha Bank plateste dobanzi cu 0,75 puncte procentuale mai mari, pana la 11,25% pe an, pentru depozitele constituite la termen de trei luni si cu 0,5 puncte procentuale (pana la 11,5% pe an) pentru cele la termen de sase luni.


Dobanzile la certificatele de depozit cu cupoane, in lei, cu scadenta la noua luni, au inregistrat cea mai semnificativa crestere, cu 1,5 puncte procentuale, dobanda anuala ajungand la 11,5%.Pentru depozitele cu scadenta la 12 luni, banca plateste o dobanda mai mare cu 1 punct procentual, respectiv 10,5%.Clientii care cumpara certificate de depozit cu cupoane, in euro, pana la sfarsitul lunii septembrie, primesc o dobanda cu pana la 0,5 puncte procentuale mai mare, ajungand la 5,7% pentru economiile constituite pe o perioada de sase luni.Pentru certificate de depozit cu scadenta la noua si 12 luni, banca plateste o dobanda de 5%, iar pentru cele cu scadenta la trei luni, dobanda este de 5,5%.Alpha Bank mai anunta ca, pana la 15 septembrie, clientii care contracteaza un credit in euro "Alpha Housing", cu dobanda fixa, primesc o dobanda de 4,9% in primul an si de 6,9% in al doilea an. Banca anunta ca aceste dobanzi se aplica pentru toate cererile de credit depuse pana pe 15 septembrie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1737 ori