Poveste de succes. Cine este romanca adusa din Franta pentru a fi director comercial la Danone Romania

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 18:14
4370 citiri
Poveste de succes. Cine este romanca adusa din Franta pentru a fi director comercial la Danone Romania
Roxana Tisaianu, noul directo comercial al Danone Romania

Este buzoianca si are 42 de ani. La Danone, Roxana Tisaianu a plecat de "jos", coordonand echipe de vanzari la nivel de buticuri. A urcat treptele ierarhiei, devenind director al Departamentului Clienti Majori si, de ani buni, lucreaza la sediul din Franta, in Neuilly-sur-Seine. Acum, a fost chemata sa preia Directia Comerciala Romania si Directia de Dezvoltare pentru Tarile Adriatice.

"Ma bucur sa revin in Romania dupa o experienta internationala care mi-a oferit o perspectiva proaspata asupra practicilor din peste 10 tari si din Grupul Danone, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcata de o schimbare accelerata", a declarat Roxana Tisaianu, odata cu anuntul oficial de preluare a noii functii.

A terminat liceul la Buzau si Cibernetica la ASE

A plecat din Buzau imediat dupa absolvirea liceului, in 1995. A intrat la facultate si este licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din Academia de Studii Economice Bucuresti, promotia 2000.

Deja are o experienta profesionala de peste 15 ani. Anterior a coordonat Departamentul de Trade Marketing in Danone Romania, precum si echipele de vanzari pe zona de proximitate si clienti majori, la nivel national.

Roxana Tisaianu este unul dintre romanii care au dobandit in ultimii ani experienta internationala in cadrul grupului Danone, pentru ca ulterior sa revina in Romania pentru a o valorifica si a contribui la dezvoltarea pietei locale.

Numele Roxanei Tisaianu este intalnit si intr-un dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de casatie si Justitie. A intentat o actiune in justitie impotriva VOLKSBANK. Este un un dosar ce are ca obiect o actiune in constatare, ce tine de litigiile cu profesionistii. Dosarul se afla in stadiu de recurs, cu termen in luna mai 2014.

Fostul director, tot un roman, a fost trimis la Moscova

Adrian Pascu este cel care a ocupat pana in prezent pozitia de Director Comercial Romania si Director de Dezvoltare Moldova si Tarile Adriatice. El a preluat pozitia de Director Vanzari pentru Divizia Moscova din Rusia, tot in cadrul grupului Danone. Adrian Pascu a ocupat diferite pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania in ultimii noua ani, fiind apreciat pentru modul in care a contribuit la la dezvoltarea companiei pe piata romaneasca.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#director comercial Danone, #Danone Romania, #echipa vanzari Danone , #stiri Danone