Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dohler Romania finalizeaza cu succes implementarii solutiei ERP - Senior Suite

Dohler Romania finalizeaza cu succes implementarii solutiei ERP - Senior Suite

Implementarea solutiei Senior Suite are ca scop eficientizarea si managementul activitatilor de import, comercializare directa si distributie catre utilizatori finali.Dohler Romania este parte a Dohler Group Germania, lider mondial in domeniul solutiilor oferite pentru producerea de lactate si bauturi.

Senior Suite este o solutie tip ERP Bussines & Management, adaptata analizelor economico-financiare complexe si compatibila cu facilitati de e-commerce. Sistemul permite o urmarire in timp real a activitatii companiei, in regim multi-user (acces pe baza de parole pe multiple nivele) si multi-valuta (reevaluari multiple).

Senior Suite ofera posibilitatea efectuarii de analize pe bugete si centre de cost, rapoarte specifice de gestiune, unelte speciale de analiza si rapoarte precum si facilitati de export al datelor catre diverse formate larg raspandite.

Implementarea solutiei in cadrul Dohler Romania deschide companiei posibilitatea de a primi direct in sistem comenzi de la principalii clienti, prin intermediul unor module dedicate. Aceasta facilitate duce la reducerea timpului de procesare a comenzilor prin metode clasice (telefon, fax) si creste considerabil viteza de reactie

Senior Suite ERP A- solutia pentru o afacere de succes

Senior Suite este o solutie ERP integrata, perfect adaptata legislatiei romane. Aplicatia este localizata in prezent in limbile romana si engleza si poate fi adaptata pentru orice alta limba de circulatie.

Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client-server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru lucrul prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), posibile a fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (achizitii-vanzari, gestiune stocuri), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

Senior Suite lucreaza cu bugete si permite analize specifice pe centre de cost, control in timp real al gestiunii pentru un numar nelimitat de depozite si genereaza toate documentele standard cerute de legislatie. De asemenea, solutia asigura controlul si managementul vanzarilor/achizitiilor, rapoarte si analize specifice gestiunii, vanzarilor si distributiei, analiza costului marfurilor si poate evidentia si optimiza nivelul stocurilor.

Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializata pe servicii de dezvoltare software de tip ERP/CRM si construire de identitate web. Solutia proprietara ERP Senior Suite include module de gestiune, contabilitate, personal, mijloace fixe, analiza financiara si gestiunea activitatilor de service.

In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, web services) cat si dezvoltare de software in mediu open-source (PHP/mySQL in mediu Linux).

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Keolner Romania, Regency Co, Solvay Pharmaceuticals, B.Braun, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corporation, S&D Pharma, Opel diBas, Dragon Star, Romsoft A- Depozitul de Calculatoare.

Senior Software

Bd Unirii 45, ap 42-68

Sector 3, Bucuresti

Tel: (021) 326 7588 / 7548

Fax: (021) 326 7512

office@seniorsoftware.ro

www.seniorsoftware.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1958 ori