Danone Romania are un nou manager de comunicare externa

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 12:14
3159 citiri
Danone Romania are un nou manager de comunicare externa

Producatorul de lactate Danone Romania isi consolideaza echipa de comunicare, nutritie si stiinta si are, incepand cu luna iunie, un nou manager de comunicare externa, functie ocupata de Georgiana Gheorghe, se arata intr-un comunicat remis vineri de companie, informeaza NewsIn.

Georgiana Gheorghe, 31 ani, are peste zece ani de experienta in comunicare si relatii publice, pana in anul 2007 ocupand functia de PR Manager al grupului farmaceutic A&D Pharma, iar incepand cu 2008, in calitate de Managing Partner a pus bazele agentiei de consultanta in comunicare - Presage?Public Relations & Public Affairs.

"Parcursul profesional si realizarile Georgianei Gheorghe au fost cele care au recomandat-o pentru aceasta pozitie. Danone Romania isi consolideaza echipa de comunicare, nutritie si stiinta pentru a fi si mai aproape de grupurile de dialog social, organizatiile non-guvernamentale si mass-media", a declarat directorul de comunicare, nutritie si stiinta al Danone Romania, Bogdan Ioachim.

Producatorul de lactate Danone Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 435 milioane lei, mai mare cu 3% fata de 2008, iar volumul de vanzari s-a majorat tot cu 3%.

Potrivit oficialilor companiei, in prezent Danone detine o cota de piata de 50% pe categoria de produse lactate proaspete (iaurt, sana, kefir, lapte batut, smantana si deserturi lactate) si 60% cota de piata in volum pe segrmentul de iauturi.

Compania Danone Romania face parte din grupul Danone, prezent in 120 de tari.

Danone a inregistrat vanzari de 15 miliarde de euro in 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comunicare, #cota, #danone, #managar, #numire, #piata, #vanzari , #stiri Danone