Danone Romania are un nou director de HR

Marti, 17 Martie 2009, ora 13:09
2228 citiri
Danone Romania are un nou director de HR

Incepand cu aceasta luna, Oana Farcasanu este Directorul de Resurse Umane al Danone Romania. Noul director s-a alaturat companiei Danone Romania in anul 2001 ca Manager de Resurse Umane, fiind in acelasi timp coordonator HR pentru tarile din Sud Estul Europei- Bulgaria, Serbia, Croatia si Bosnia.

In anul 2007, Oana Farcasanu a fost relocata la Danone Group in Paris, pe pozitia de Resources Development Manager, iar in anul 2008 a fost promovata pe postul de HR Manager pentru Europa de Vest.

“Ma intorc dupa 2 ani intr-o Romanie care a devenit intre timp un actor major in comunitatea europeana si cred ca misiunea mea si a echipei noastre, este de a creste in continuare compania, oamenii nostri, comunitatea careia ii apartinem.” a declarat noul director de Resurse Umane al Danone Romania.

Oana Farcasanu - 35 ani, si-a inceput cariera in 1995 ca Junior Consultant la Nicholson International & Atlas ConselI, unde in 1997 a fost promovata in functia de Senior Consultant. in anul 1999 a devenit Human Resources Manager in cadrul TELEMOBIL S.A., unde a ramas pana in anul 2001, cand si-a continuat cariera la Danone Romania.

Danone Romania a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri in crestere cu 18% fata de anul precedent. Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs.

#danone, #departament, #director, #romania , #stiri Danone