Carlos Ghosn, reconfirmat la conducerea grupului Renault

Luni, 03 Mai 2010, ora 10:59
1550 citiri
Carlos Ghosn, reconfirmat la conducerea grupului Renault

Consiliul de Administratie al Renault, proprietarul Dacia, l-a reales pe Carlos Ghosn ca presedinte si director general executiv al grupului pentru inca patru ani, dupa ce mandatul sau a fost reconfirmat vineri in Adunarea Generala Anuala a Actionarilor, potrivit Mediafax.

Actionarii grupului au innoit totodata mandatele de directori in Consiliul Renault ale lui Franck Riboud (presedinte, director general si presedinte al comitetului executiv la grupul Danone), Marc Landreit de Lacharriere (presedinte si director general al Fimalac) si Hiroto Saikawa (vicepresedinte executiv al Nissan Motor).

Pascale Sourisse (membru al comitetului executiv al Thales si senior vice president al diviziei Land and Joint Systems) si Bernard Delpit (vicepresedinte executiv si director financiar executiv al La Poste) au fost de asemenea numiti ca directori Renault.

Adunarea actionarilor a avizat totodata numirile lui Alexis Kohler (director de divizie - infrastructura, transport si media - la agentia de administrare a activelor statului subordonata ministerului francez al Economiei) si Luc Rousseau (directoratul general pentru competitie, industrie si servicii din ministerul Economiei), desemnati prin ordin guvernamental ca reprezentanti ai statului francez in conducerea Renault. 

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#carlos, #ghosn, #grup, #renault , #stiri Danone