Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatie cu e-mail inchis

Licitatie cu e-mail inchis

BloomBiz lanseaza licitatia cu e-mail inchis in vederea cumpararii unei insertii in newslatterul sau saptamanal.Newslatterul Bloombiz atinge un numar de 26.000 de abonati, in marea majortitate oameni de afaceri, intreprinzatori, manageri, profesionisti din companii puternice ce activeaza in economia romaneasca

Insertia desemneaza un spatiu publicitar situat in prima parte a newslatter-ului, continand pana la 250 de caractere, inclusiv un link catre un web-site.

Exemplu O astfel de insertie, ce a fost realizata de catre Delegatia Comisiei Europene in Romania:

"InfoEuropa te invita pe chat cu Daniel Daianu.

"Are Romania o economie de piata functionala?" InfoEuropa te invita la o incitanta discutie pe "chat-ul InfoEuropa"(link) alaturi de reputatul economist Daniel Daianu marti, 21 septembrie 2004, intre orele 14.00 si 15.30 "

Pretul de plecare: 150 euro

Licitatia presupune trimiterea ofertelor de pret pentru insertia prezentata urmand acest link . Aceasta va include textul insertiei, numele persoanei de contact, functia, compania pentru care liciteaza, telefonul si adresa de mail.

Desemnarea castigatorului Castigatorul va fi ofertantul celui mai bun pret. Acesta va fi contactat telefonic in vederea anuntarii castigarii licitatiei si va putea folosi insertia la urmatorul newslatter BloomBiz, din data de 11.10.2004.

Rapoarte Castigatorul licitatiei va beneficia de rapoarte privind numarul de click-uri pe eventualul link continut in insertie

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite oferte al caror texte nu corespund politicii editoriale a site-ului nostru.

Mult succes !

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1141 ori