Dan Voiculescu sprijina orice lege importiva averilor dobandite ilicit

Luni, 11 Iulie 2011, ora 11:35
1227 citiri
Dan Voiculescu sprijina orice lege importiva averilor dobandite ilicit

Dan Voiculescu, Vicepresedintele Senatului sprijina politic "orice lege impotriva averilor dobandite ilicit" si saluta orice lege "functionala, aplicabila rapid" care se dezlege misterul neregulilor economice din ultimii ani, potrivit declaratiilor acestuia pe blogul personal. 

"Ca de fiecare data, voi saluta aplicarea oricarei idei pentru care pledez de decenii pe scena politica - chiar daca intarzierea ei cronica ii reduce cu mult eficienta. Voi sprijini politic, in mod evident, orice lege indreptata impotriva averilor dobandite ilicit. Orice lege functionala, aplicabila rapid, care sa ne ofere ocazia - in sfarsit! - sa intelegem si sa remediem marile nelegiuiri economice si financiare ale ultimilor decenii", scrie Voiculescu pe blogul personal.

Vicepresedintele vrea dezlegarea misterului Bancorex si "destinatia sumelor uriase care au existat demonstrabil si oficial, nu doar in vreo legenda urbana", este interesat sa se afle cine au fost beneficiarii politici ai FNI sau spre cine s-au indreptat banii de la Caritas.

"Sa pricepem mecanismul 'secret' al aparitiei si disparitiei miliardarilor de carton", scrie Dan Voiculescu. 

#averi, #dan voiculescu, #ilicit, #lege , #stiri Dan Voiculescu