Probleme la Intact. Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul Sorin Alexandrescu

Joi, 25 Iulie 2013, ora 10:26
2323 citiri
Probleme la Intact. Mihai Gadea, audiat la DNA in dosarul Sorin Alexandrescu

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a fost chemat pentru audieri la DNA, in dosarul in care directorulul de la Antena TV Group, Sorin Alexandrescu si Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, sunt acuzati de santaj.

"Am fost chemat in calitate de martor", a declarat Gadea la sosirea sa la DNA, spunand ca va face mai multe declaratii odata ce va afla motivul pentru care a fost chemat, precizeaza B1.

La DNA a fost solicitat si Mugur Ciuvica, directorul Grupului de Investigatii Politice. La DNA a venit joi si Serban Pop, fost presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), fiind citat in acelasi dosar.

Presedintele Intact Media, Camelia Voiculescu, a fost pusa sub urmarire penala, joi, pentru complicitate la santaj, in dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat de santaj.

Presedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, a fost pusa sub acuzare joi de Directia Nationala Anticoruptie pentru complicitate la savarsirea infractiunii de santaj, dupa ce procurorii au extins cercetarile in dosarul directorului de la Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

In acelasi dosar, a mai fost pus sub acuzare George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, tot pentru complicitate la infractiunea de santaj.

Cei doi au fost chemati joi la sediul DNA, unde li s-au adus la cunostinta invinuirile.

De asemenea, procurorii au pus sub acuzare persoanele juridice SC Antena Group SA si SC Intact Publishing SRL.

Din Ordonanta de extindere a cercetarilor si incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista indicii concludente si temeinice cu privire la participarea altor persoane fizice si juridice care au comis, sub forma autoratului si complicitatii, acte materiale specifice infractiunii retinute in sarcina lui Sorin Alexandrescu.

#Mihai Gadea Dna, #Camelia Voiculescu DNA, #santaj Intact Group , #Afaceri