Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Unirea Shopping Center, profit net de 4,03 milioane lei

Unirea Shopping Center, profit net de 4,03 milioane lei

Centrul comercial Unirea Shopping Center Bucuresti (SCDM) a inregistrat in primul semestru un profit net de 4,03 milioane lei, in crestere cu 21,8% comparativ cu aceeasi perioada din 2006, in urma cresterii cifrei de afaceri cu 14,5%, a anuntat compania.

Societatea a avut in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 34,02 milioane lei (10,86 milioane euro), cu 14,5% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand afacerile companiei s-au cifrat la 29,70 milioane lei. Unirea Shopping Center a inregistrat in prima jumatate a anului trecut un profit net de 3,30 milioane lei.

Comparativ cu previziunile companiei pentru aceasta perioada, Unirea Shopping Center a realizat 97% din cifra de afaceri propusa si a inregistrat un profit net cu 51% mai mare decat cel estimat.

Unirea Shopping Center a inaugurat vara aceasta cel de-al patrulea etaj al centrului comercial, denumit "Micul Paris" care cuprinde noua restaurante, doua cafenele, un sushi bar si o gelaterie.

Actionarul majoritar al Unirea Shopping Center este compania omului de afaceriDan Adamescu, Nova Trade, care detine 65,4% din actiuni, in vreme ce Unirea Shopping Center detine10,95% din propriile actiuni, iar SIF Muntenia are o participatie de 9,06%. Compania are un capital social de 5,20 milioane lei, divizat in 2,08 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul SCDM. Valoarea de piata a companiei este de 375 milioane lei, conform ultimei cotatii de 180 lei, inregistrata in sedinta din 3 septembrie.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1005 ori