Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mercedes-Benz Romania preia activitatile EvoBus

Mercedes-Benz Romania preia activitatile EvoBus


Producatorul german de automobile Daimler a fuzionat cele doua entitati de distributie din Romania, Mercedes-Benz si EvoBus, astfel ca activitatile EvoBus vor fi transferate catre Mercedes-Benz Romania, acestea incluzand vanzarea de autobuze si autocare noi si second hand si operatiunile de retail.

Toti angajatii actuali ai EvoBus Romania vor continua sa isi desfasoare activitatea in cadrul Mercedes-Benz Romania, iar EvoBus Romania va inceta sa existe ca entitate juridica distincta, potrivit unui comunicat al Daimer.

Dupa fuziune, activitatile se vor desfasura intr-o structura combinata, sub aceeasi conducere. Sediul EvoBus din Bucuresti, din strada Odaii, va fi mentinut, iar echipele de vanzari si de service vor ramane in aceeasi locatie.

"Fuziunea urmareste optimizarea structurii companiei noastre in Romania, prin eficientizarea potentialului si gruparea resurselor in cel mai bun mod. De asemenea, vom putea imbunatati in continuare calitatea serviciilor in beneficiul clientilor nostri, in special prin continuarea extinderii retelei de service-uri autorizate din afara Bucurestiului, pentru autobuzele Mercedes-Benz si Setra", a declarat, intr-un comunicat Boris Billich, director executiv Mercedes-Benz Romania.

EvoBus Romania a fost fondata in 2006 in urma unei licitatii organizata de catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti, detinuta de stat, pentru achizitia de autobuze si servicii post-vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1531 ori