Mercedes-Benz Romania a lansat noul model SLS AMG

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 11:22
1980 citiri
Mercedes-Benz Romania a lansat noul model SLS AMG

Mercedes-Benz a lansat pe piata romaneasca noul model SLS AMG, care este disponibil din aceasta luna la un pret de baza incepand cu 177.310 euro cu TVA, a anuntat importatorul auto, precizeaza NewsIn.

Pretul de baza fara TVA este de 149.000 euro.

Noul Mercedes-Benz SLS AMG are caroseria din aluminiu, motor AMG de 6,3 litri V8 cu o putere de varf de 420 kW / 571 de cai putere.

Masina accelereaza de la 0 la 100 km pe ora in 3,8 secunde, si poate atinge o viteza de 317 km/h (limitata electronic).

De asemenea, consumul de combustibil este de 13,2 litri pe 100 kilometri (combinat).

Mercedes-Benz Romania SRL (initial DaimlerChrylsler Automotive Romania SRL) si-a inceput activitatea la 1 ianuarie 2007, ca urmare a constituirii parteneriatului intre Daimler AG (51%) si Grupul Tiriac (49%).

Daimler AG, Stuttgart, cu diviziile sale Mercedes-Benz Cars, Daimler Trucks, Daimler Financial Services, Mercedes-Benz Vans si Daimler Buses, este unul dintre leaderii globali in producerea autovehiculelor pentru pasageri premium si leaderul global al pietei de camioane de categorie mare si medie, precum si autobuze.

Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat sâmbătă, 23 martie, că, de sărbătorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un ”preţ decent”, care să le acopere cheltuielile...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#benz, #lansare, #mercedes, #model, #pret , #stiri Daimler