Vanzarile Renault au crescut datorita succesului Dacia

Joi, 30 Aprilie 2009, ora 11:23
1465 citiri
Vanzarile Renault au crescut datorita succesului Dacia

Singura piata pe care Renault a inregistrat cresteri ale vanzarilor, in primul trimestru al anului 2009, a fost cea germana, unde Dacia si-a dublat vanzarile ca urmare a programul Rabla introdus de guvernul Merkel, rezulta din raportul financiar pe primul triumestru al grupului Renault.

Conform acestui raport al grupului Renault, preluat de NewsIn, Dacia a inregistrat o crestere de 29% si la nivel european, datorita programelor de innoire ale parcurilor auto, cunoscut si in Romania sub numele Programul Rabla, si a cererii pentru modele entry level.

Veniturile consolidate ale grupului auto Renault, pe primul trimestru al anului 2009, au scazut, fata de perioada similara a anului trecut, cu 30,8%, la 7,08 miliarde euro, urmare a unui declin global al vanzarilor de 22,4%.

Divizia Automobile a raportat, pe primul trimestru, venituri de 6,634 miliarde euro, in scadere cu 31,8% fata de perioada similara a anului trecut, pe o piata puternic afectata de criza si in conditiile reducerii stocurilor din reteaua de distributie. In Europa, grupul a raportat o scadere a vanzarilor de 22%, cu 19% mai putin fata de primul trimestru al lui 2008.

Singura piata pe care Renault s-a aflat in crestere a fost cea germana, unde vanzarile modelelor Dacia s-au dublat, o crestere de 15% fiind consemnata si in cazul modelului Renault de mic litraj Twingo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#dacia, # germania, # renault, # europa , #stiri Dacia